Početna Društvo Najviše slobodnih mjesta na Filološkom, Mašinskom, Filozofskom i Prirodno-matematičkom fakultetu

Najviše slobodnih mjesta na Filološkom, Mašinskom, Filozofskom i Prirodno-matematičkom fakultetu

1

Univerzitet Crne Gore raspisao je konkurs za četvrti upisni rok studenata na prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2020/21. godinu, koji se finansiraju iz budžeta.

Foto: Pexels

Slobodno je 288 mjesta, a najviše je na Filološkom fakultetu- 122, Mašinskom 37, Filozofskom 26, Prirodno-matematičkom 23.

Prijave na konkurs podnosiće se isključivo elektronski u ponedjeljak, do 16 sati.

„Pravo prijave na konkurs za upis na studije ima crnogorski državljanin i stranac, u skladu sa zakonom, koji je stekao odgovarajuću kvalifikaciju IV-1 podnivoa Nacionalnog okvira kvalifikacija”, navodi se u saopštenju.

Prijemni ispiti za fakultete i akademije koji ih organizuju, a koji su dodatni uslovi za upis, polažu se prema rasporedu koji će biti istaknuti na internet stranicama organizacionih jedinica 15. i 16. septembra.

1 komentar

  1. Sve je to divno, a zna li se kako ce ovi studenti ic na fakultete.Nismo mi krivi sto se Ministarstvo prosvete bavilo svime sem onim sto treba,pa su nam kao paket mjera pripremili i smislili radne subote, skracen raspust, svaki dan za 1 dijete treba dat euroipo za maske.Ma sjajni su..Steta bi bilo da se ista promijeni obzirom kako je dobro.
    Samo da smo zdravo !!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code