Početna Oko nas Dubrovnik Nakon pljačke aerodroma Dubrovnik otišli u Igalo na ručak

Nakon pljačke aerodroma Dubrovnik otišli u Igalo na ručak

16

Dan nakon privođenja u dubrovačko Županijsko državno odvjetništvo i očekivane odluke sudije istrage Županijskog suda u Dubrovniku u istražnom zatvoru ocu i sinu Antunu i Antoniu Katušiću, osumnjičenim za počinjeno razbojništvo u ponedjeljak 21. oktobra oko 7:40 sati na Aerodromu Dubrovnik, iz krugova bliskih kriminalističkoj istrazi te nezapamćeno drske oružane pljačke, u javnost polako “cure” detalji iz kriminalističke istrage.

PandoPad® – best interactive digital signage

Prema pouzdanim izvorima, Dubrovačkog vijesnika, neslužbeno su doznali kako je poziv za saradnju i pomoć kojeg je dubrovačka policija uputila kolegama u susjednim državama već urodio plodom. Navodno su policijski istražitelji Crne Gore kolegama u Dubrovniku proslijedili izjave očevidaca prema kojima je barem jedan od osumnjičenih nakon pljačke za koju se sumnjiče, viđen u Sutorini, piše ovaj list.

Prema njihovim izvorima, viđeni su u poznatom restoranu “Babić” u Igalu, nedaleko od hrvatsko- crnogorske granice na Debelom brijegu. Prema tim izjavama “društvo se dobro proveselilo, a sve je izgledalo kao da nešto važno proslavljaju”. Navodno, ima čak indicija i da je posjeta Crnoj Gori iskorištena za kupovinu nekog skupog vozila.

Pretprošle srijede 16. oktobra ukradeni motocikl u vlasništvu restauranta “Mezzanavea” kojim je počinjeno razbojništvo na platou aerodroma u Čilipima, juče poslijepodne pronađen je na dijelu puta od Čilipa prema mjesnom kupalištu. Završio je u šikari ispod tog puta te su ga mogli uočiti samo oni koji zaista poznaju teren.

Opljačkani novac još uvijek nije pronađen, a kriminalisčka israga te istraživanje svih forenzičnih tragova na pronađenom motociklu i dalje traje kao i provjera te prikupljanje ostalih, za istragu bitnih informacija. Pokušava se otkriti ko je još bio pomagač u počinjenju razbojništva koje je, na neželjeni način, Dubrovnik stavilo na naslovnice svih medija u zemlji.

16 Komentari

 1. Boze, cudnih ljudi! O pljackasima je tema i o njihovom hladnokrvnom ponasanju nakon ucinjenog zlodjela, jela bez straha i savjesti, a nije tema kakvi su meni i cijene kod Babica.

  3
  1
 2. Velika je nesreća što se drugi ljudi upinju – da i najbolje među nama uvjere kako ih smatraju najgorim, i kako je njihova zasluga tašta, a njihovo djelo bez vrijednosti! ali je još žalosnije što i najbolji među tvorcima ponekad povjeruju u takve tuđe riječi brže nego u svoju istinu..

  2
  6
 3. Niti se bojte da će vas vaši neprijatelji savladati, niti se nadajte da će vas vasi prijatelji odbraniti. Samo se starajte da imate Boga za prijatelja I ne bojte se ničeg!!!

  17
  7
 4. POSTOVANA GOSPODO JA GDJE MI JE SKUPO I NE MOGU,, PODNIJETI ,,RACUN NE ULAZIM,MOZE ME SAMO 1 ODRATI BILO KOJI KAFIC ILI RESTORAN .BABIC RADI SVOJ POSAO A VI DUSEBRIZNICI UPLOVITE I VI U BIZNIS PA POKAZITE SVOJE STRUCNE SPOSOBNOSTI.IMA LI OVAJ NAROD ZA IKOGA ISTA POHVALNO NA KVALITETU I USLUZI ILI HOCE YU SOCIJALIZAM I MUFTE JESTI I PITI NA RACUN SINDIKATA POK.PREDUZECA. DOVIDJENA SFRJ I LAZNI KOMUNIZAM SA NOVSKIM NOVOKOSULJASIMA SA VJETRENJACOM NA GLAVI KAKO VJETAR DUVA SAMO DA JE ,,ALAMAKA,, NA TUDJA LEDJA .PIH PIH PIH

  10
  20
 5. Dobro si rekao prijatelju,tamo ručat je postalo nezamislivo,od nekada skromnog restorana sa prosječnim cijenama,postade mjesto za samo one sa isključivo dubokimdžepom

  44
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code