Nakon praznika na rivijeri nastvaljena rekonstrukcija javne rasvjete i uređenje zelenila

Nakon praznika na rivijeri nastvaljena rekonstrukcija javne rasvjete i uređenje zelenila

1
Podijeli

U saradnji sa Društvom za izgradnju vodovoda i kanalizacije radnici Komunalno stambenog preduzeća obavljaju detaljnu rekonstrukciju rasvjete na rivijeri.

– Radovi su na potezu gdje inače održavamo postojeću javnu rasvjetu i koja je bila u funkciji, ali ima velikih oštećenja usljed dugogodišnjih radova na kolektorskoj mreži. Zbog toga uveliko radimo i rekontrukciju, a glavni investitor je Društvo za izgradnju vodovoda i kanalizacije – informiše direktorka Komunalno-stambenog, Jasmina Konjević.

Picerija i restoran

Sektor za održavanje javne rasvjete, Komunalno Stambenog doo, u saradnji sa Mjesnom zajednicom, uspostavio je javnu rasvjetu na Luštici, na potezu između Žanjica i Mirišta.

Svi sektori ovog preduzeća su angažovani na uređenju grada. Najviše posla imaju u sektoru za održavanje zelenila. Dosta je Mjesnih zajednica koje su neokošene i neuređene, informiše Konjević.

Zaposleni u sektoru za održavanje zelenila, nastavili su danas košenje zelenih površina u stambenim naseljima na Savini. Ono je djelimično obavljeno prije praznika. Preostalo je još košenje zelenih površina oko i u dvorištima stambenih zgrada, u ulici Orjenski bataljon na Toploj. Neophodno je zeleni otpad odmah i ukloniti da ne bi nekom palo na pamet da ga pali, ili stvara deponiju.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code