Naplata parkinga od srijede u ulici Braće Pedišića u Meljinama, bez naplate...

Naplata parkinga od srijede u ulici Braće Pedišića u Meljinama, bez naplate svuda za Dan državnosti

9
Podijeli

Preduzeće Parking servis Herceg Novi počinje sa naplatom parkinga u Meljinama, u ulici Braće Pedišić od srijede, 11. jula, saopšteno je iz lokalne uprave.

Mikrozona koja se uvodi u režim naplate je kao i prethodnih godina žuta zona i to sa cijenama parkiranja 0,50 eura za sat i 5 za dnevnu kartu.

Picerija i restoran

Stanari, nerezidenti i pravna lica, kao i prethodnih godina, mogu da uzmu pretplatu za parkiranje po povlašćenoj cijeni.

Podsjećamo da se u periodu od 15. juna do 15. septembra parking naplaćuje na svim javnim opštim parkiralištima od od 7 časova do ponoći, svakoga dana osim nedjeljom.

Inače, Parking servis neće naplaćivati usluge parkinga povodom Dana državnosti  Crne Gore, 13. i 14, jula (petak i subota).

9 Komentari

 1. Dodje stranac koji ima stan u Herceg Novom i trazi mjesecnu kartu za zutu zonu u prostorije Parking Servisa. Radnik za pultom mu kaze mozete dobiti kartu ali se ne garantuje parking (sto je i normalno) i to kosta 150,00 Eura
  Pa sad da vas pita ko je ovdje lud i blesav ? lopov ?

  26 radnih dana x 5,00 Eura dnevna karta = 130.00 Eura

  Treba li komentarisat postupak Parking servisa ili zaposlenog sluzbenika ????????????

  15
 2. Upravo sam prošao putem od školskog centra do krivine ispod manastira i kao pješak
  nisam mogao da idem trotoarom jer su ga zauzela parkirana vozila.Apelujem na nadležne
  da sklone vozila sa trotoara ili da donesu izmjenu zakona za Herceg Novi da ne postoje
  zone za pješake.
  Plaže su nam okupirali povlašćeni zakupci plaža,trotoare vozila a nas obične građane
  najbolje je da uspavate pa da nas budite samo na dan izbora.
  Jer mi smo vam samo tada bitni da bi vama koji ste sve uništili dali vlast da nastavite propast i sunovrat i grada i države.(SVI STE ISTI I POZICIJA I OPOZICIJA I AKO OĆETE I OBRNUTO
  I OPOZICIJA I POZICIJA)
  SRAM VAS BILO !!!!

  25
 3. U svakom sektoru je javašluk, pa i komunalnom redu, zapravo neredu, ali ovo nigdje nema, da se parking mjesta ucrtavaju u uskim ulicama i na trotoarima.
  Na savini prekoputa restorana Fontana, lijep širok trotoar.
  Vlasnici su napisali.
  PARKING “NA TROTOARU” DOZVOLJEN SAMO GOSTIMA RESTORANA.
  Ko ne vjeruje, neka obrati pažnju.

  10
  1
 4. Pravi kolaps tek slijedi.Imate 1000 iscrtanih mijesta na koja ne moze stati par hiljda automobila koji dolaze ili prolaze kroz grad.Posto nema sanse da nadju slobodno mjesto, turisti stanu tamo gdje pronadju neki cosak(nepropisno),racunajuci na cuveno gostoprimstvo i toleranciju.Vi iz KOMUNALNE POLICIJE sa paukom PARK. SERVISA cekate u zasjedi, i nemilosrdno poput drumskih raz bojnika ,podizete i odvozite automobile,u sred dana i u sred noci.Prica se da se bar 10 automobila dnevno podigne,i to sa svom prtljagom .Pa dali ste vi normalni.Pravite velike garaze omogucite ljudima da imaju gdje parkirati,pa zaradjujte. Prestanite sa drumskom hajducijom i tjeranjem turista.

  12
 5. Monopol javnog saobracaja.. Mjesna zajednica Posdi 4000 stanovnika, tri autobuske liinije dnevno- smijesno… Cijena goriva povecana… Nema izgradjenih garaza na teritoriji Herceg Novog .. Svaka ulica ocrtana.. Ne mogu ta auta na nebo… Nedje se moraju parkirati…Objekti se grade uz obavezno dodavanje viska stanova-naravno van gradjevinske dozvole, sto prouzrokuje manjak parkinga…

  22
 6. Evo vam jedan savjet: Pod hitno uvedite naplatu parkinga po trotoarima. Da li znate da se od Igala magistralom ne može doći do Doma zdravlja? Trotoar je potpuno zauzet vozilima. Hvala Bogu da nikojoš nije stradao.

  21

Ostavite komentar

*

code