Početna Društvo Naredna dva dana izmjena saobraćaja u Željezničkoj ulici u Zelenici

Naredna dva dana izmjena saobraćaja u Željezničkoj ulici u Zelenici

7

Na dijelu lokalnog puta u naselju Zelenika, Željeznička ulica od broja 12 do njenog kraja, saobraćaj će sjutra (četvrtak, 15.april) biti privremeno zabranjen za sva vozila od 07 do 14 časova i u petak, 16. aprila od 07 do 22 časa, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

Privremena izmjena saobraćaja biće na snazi radi nesmetane i bezbjedne sanacije lokalnog puta po zahtjevu preduzeća Komunalno stambeno, obavijestili su iz lokalne uprave.

7 Komentari

  1. To ispada da se radi put od tunela pored mora,ajde ako jeste dobro je da se nesto radi u zeleniku.Ionako u zeleniku nista da valja nije radjeno 30 god.I trebate da zavrsite put pored penzionera pored reke i put kroz przine,bio bi red

  2. Puno ste nam rekli gdje je to, Zeljeznicka, do juce nije bilo ulica po Zelenici a sad su neke koje se zovu Livade, Veliki vinograd i slicne nebuloze. Zamisli da vas neko pita adresa? A vi kazete Livade 5! Ili Veliki vinograd 20!!!?? Veca je budala onaj ko je to odobrio od onoga ko je to smislio!

    24
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code