Početna Društvo Naselje Vodice u Baošićima biće spojeno na novi kanalizacioni kolektor

Naselje Vodice u Baošićima biće spojeno na novi kanalizacioni kolektor

10

Za izgradnju fekalne kanalizacije Krak 1 – naselje Vodice u Baošićima predviđeno je 69 hiljada eura. Taj novac biće obezbijeđen iz budžeta Opštine Herceg Novi.

Kanalizacioni krak biće dug 530 m, od magistrale ( kod butika Time preko puta autobuskog stajališta ) do donjeg puta, gdje će biti spojen na novi kolektor. Njime bi trebalo da bude „povezano“ 20 stambenih objekata.

Tender za izbor izvođača radova raspisalo je Društvo za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture.

Zainteresovani imaju rok do 28. decembra da predaju ponude neposredno na arhivi naručioca, na adresi : Put partizanskih majki br.4, preporučenom pošiljkom sa povratnicom na istoj adresi. Ponudu mora uručiti poštanski operator. Predaja  se obavlja radnim danima od 09 do 13 sati, izuzev u periodu od 11:30 do 12:00 sati, zaključno sa 28.12.2020.godine .

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke biće donijeta u roku od 60 dana od otvaranja ponuda.

10 Komentari

 1. Kad ce na red da dodje Zelenika? Cijevi postavljene, prikljucak placen, a i dalje se koriste septicke jame koje nijesu jeftine prilikom praznjenja. 65—70€ po cistjerni. Malo li je kad znamo da je za svaku septicku potrebno u prosjeku 2-3 cistjerne da bi se iole ispraznila.

 2. Zaudara cio donji put od Baošići d Bijele,ne može se proći a vi pričate o lokalnim kolektorima i spajanjima na mrežu,kako vas nije sramota

  10
  3
 3. Lijepo.A šta će biti sa hotelom u Njivicama i drugim stambenim jedinicama?Đe će njih priključiti?Niđe i nikad, dakle drito u more i dalje…!

  10
  • А што фали дрито у море? Забаци у близину вршу и наваташ великих ципола. Па с њима на граделе и залиј дроб бокалом вина..еее…уживанција…😉

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code