Početna Naslovna Nastavak novske Skupštine iduće godine

Nastavak novske Skupštine iduće godine

13

Lokalni parlament u Herceg Novom nije završio planirani posao u ovoj goodini, jer je za danas najavljeni nastavak 24. redovne sjednice odložen. Kako je objasnio predsjednik Skupštine Andrija Radman, poslije kolegijuma, sjednica se odlaže na zahtjev Kluba odbornika Izbora. Njihova dva odbornika su najavila odsustvo.

so hn 0804 2U tom slučaju vladajuća koalicija DPS-Izbor ne bi imala potrebnih 18 odbornika za odlučivanje. Osim toga još ranije iz opozicije su kazali da neće svojim prisustvom biti podrška za kvorum.

U svakom slučaju, nastavak sjednice, sa 12 važnih tačaka dnevnog reda, biće u januraru 2017. godine. Datum će biti naknadno utvrđen. U janjuaru se očekuje i rotacija na čelnim optinskim funkcijama, kada bi predsjednik opštine trebalo da bude iz DPS-a, a predsjednik Skupštine iz Izbora.

13 Komentari

  1. Duško će izać iz koalicije sa svojim odbornicima, DPS je imao istorijsku šansu da učini nešto i za grad i za sebe. Pokazali su koliko su beznadežni. Poslije lokalnih izbora koji će uskoro bit raspisani, neće doći na vlast dugi niz godina…

  2. rekoh ja nijesu mogli odbornici da uđu u zgradu dva dobermana kidišu na opoziciju a ima i jedan crni mačak na ulaz mogli su njega da uvedu u salu da popuni kvorum umjesto duška

  3. Opet se postavlja pitanje da li je ovo vlast nasa, Herceg Novog ako jeste mi je mozemo mjenjati ako ne radi!Ili ako radi za interese nekog drugog protiv nas.Da li neko zna kako se pokrece inicijativa za ponovno glasanje ,da bismo ovo zaustavili.Da li je to moguce?Sta je potrebno da bi se nas glas cuo i postovao ,da li je moguca peticija gradjana?Molim vas da mi neko odgovori ,ako zna?Ja znam da se to u Italiji desava cesto i da je efikasno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code