Ne predaje se generacija maturanata 1965/66

Ne predaje se generacija maturanata 1965/66

4590
0
Podijeli

Proslavi 50 godina mature dva razreda Gimnazije i jednog Ekonomske škole ŠC Ivan Goran Kovačić, sinoć u restoranu Leut u Meljinama prisustvovao je iznenađujuće veliki broj „maturanata“, čak i za njih same.
50 godina matureU ponovnom druženju, razmjeni uspomena u vrlo lijepom, nadasve emotivno toplom raspoloženju bilo je njih 37-oro.

Štimungu su značajno pomogli  grupa „Exodus“ i Milo Perišić, a imali su i podršku tri svoja profesora: Lazara Seferovića, Branka Vasiljevića i Mila Vujovića.

Picerija i restoran

50 godina mature ukras„Exodusi“ i sami za koji mjesec obilježavaju veliki jubilej – 50 godina postojanja i rada – pa  su maturantima i njihovim profesorima pripremili prijatno iznenađenje u vidu poklon-paketa sa propagandnim materijalom TO Herceg Novi, ali i prošlogodišnje multimedijalno izdanje grupe „Exodus“ (CD/DVD „Prvih 48 godina“).

Ovo prelijepo druženje je ovjekovječio Foto „Mićan“ a na kraju ga je posebno ukrasio „majstor od kuhinje“, Gligo Cvjetković, vlasnik restorana „Leut“ ali i član ove generacije, koji  je svom društvu iz srednje škole  ukrasio veče prelijepim voćnim aranžmanom. Bivšim đacima obratio se profesor Lazar Seferović koji im je, između ostalog, poželio da ga pozovu na proslavu 80 godina mature. Svojim kolegama se sa par dirljivih riječio obratio i Milan Vukasović, zahvaljujući im na prisustvu koje je sigurno podgrijalo svima srca i učinilo da veče ostane svima u nezaboravnoj uspomeni.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code