Početna Turizam „NE RONITE SUZE, LJETO JE TU“, PORUČUJE UZ FOTOGRAFIJE S CRNOGORSKOG PRIMORJA...

„NE RONITE SUZE, LJETO JE TU“, PORUČUJE UZ FOTOGRAFIJE S CRNOGORSKOG PRIMORJA INDEX.HR

0

crnagora_19092012_barisincropix625Boka i Budva još nisu ušle u jesenje dane, ako ne računamo današnji kartkotrajni pljusak i grmljavinu i onaj od prije sedam dana, pa je upravo to razlog što hrvatski, veoma posjećeni portal index.hr fotografijama sa crnogorskog primorja tješi svoje čitaoce i podsjeća da se samo malo strpe, pa je sezona 2013 tu.

Na ovom sajtu postavljeno je 27 fotografija  Kotora, Budve, peraških otoka, kojima autor kartkog teksta tješi posjetioce da ne treba da tuguju, jer ljeto će ponovo doći.

Picerija i restoran

’’Crnogorski turizam svake godine doživljava uzlet, a tome itekako pomažu i mnoge prirodne ljepote kojima je ova malena zemlja bogata’’ – kažu ’’indeksovci’’.

 

’’Iako su topli ljetni dani iza nas, predivne fotografije iz Budve i Boke Kotorske vraćaju nas u prave ljetne dane i podsjećaju da ćemo se za povratak ovakvim ljepotama morati strpjeti do idućeg ljeta’’ – navode dalje i šalju i sasvim dobru marketinšku poruku.

’’Prizori bi čak neke mogli natjerati da domaću obalu iduće godine zamijene crnogorskom’’ – poručuju svojim čitaocima, napominjući da, ’’Crna Gora iz godine u godinu privlači sve više turista’.’

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-ronite-suze-za-ljetom-prizori-iz-crne-gore-vratit-ce-vas-u-toplije-dane/637754.aspx

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code