NEĆE NIKO U KONOBARE – JOŠ 111 SLOBODNIH MJESTA ZA SREDNJU...

NEĆE NIKO U KONOBARE – JOŠ 111 SLOBODNIH MJESTA ZA SREDNJU ŠKOLU U NOVOM

282
0
Podijeli

U JU Srednja mješovita škola “Ivan Goran Kovačić” Herceg Novi u naknadnom konkursu Ministrstva prosvjete za upis u I razred ima još 111 slobodnih mjesta.

U prvom upisnom roku za narednu školsku godinu najmanju zainteresovanost budući srednjoškolci iskazali su za zanimanja konobar III stepen, gdje je bio samo jedan prijavljen. Nije bilo ni previše interesovanja za zanimanja tehničar usluživanja, gdje je prijavljeno samo dvoje, kao i za smjerove prodavac i kuvar za šta je prijavu podnjelo samo četvoro, odnosno osam učenika.
U srednjoj školi za turizam, trgovinu i ugostiteljstvo u okviru četvorogodišnjeg obrazovnog programa za zanimnja
tehničar usluživanja ima mjesta za još 28 učenika, tehničar kulinarstva 18, tehničar prodaje 14 učenika.
Za fizioterapeutskog tehničara ima mjesta za 4 učenika.
U obrazovnom trogodišnjem programu za zanimanja konobar/kuvar biće mjesta za 14+7 učenika i za zanimnaje prodavač 26 učenika.
Prijava na konkurs podnosi se školi od 18. do 20. avgusta 2014. godine. Rang-lista kandidata za upis u školu objavljuje se na oglasnoj tabli škole najkasnije do 22. avgusta 2014. godine. Prijava za upis učenika će se podnositi školi 27. , 28. i 29. avgusta 2014. godine.
Kandidati za upis u I razred podnose prijavu na konkurs i originalna svjedočanstva posljednja tri razreda osnovne škole.
Nastava u narednoj školskoj godini, prema kalendaru, počeće u ponedjeljak, 1. septembra 2014. godine, a završiće se u petak, 12. juna 2015. godine.
Za učenike završnog razreda osnovnih i srednjih škola nastava će se tradicionalno završiti 20. maja naredne godine. Zimski raspust, počinje u ponedjeljak, 5. januara, a završava se u nedjelju, 25. januara 2015. godine, dok ljetnji raspust počinje 15. juna, a završava se u ponedjeljak, 31. avgusta sljedeće godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code