Početna Eco Nedjelja 24. februar posljednji lovni dan

Nedjelja 24. februar posljednji lovni dan

10

Sezona lova na divlju svinju završena je prošlog vikenda. Kakva je bila govore ne baš dobri rezultati, pa u hercegnovskom lovačkom udruženju „Orjen“ smatraju da mora i može biti bolja.

Najavljuju i  druge aktivnosti u lovištu. Sezona lova na šljuke otvorena je do nedjelje, 10. februara, a posljednji lovni dan na predatore je nedjelja, 24. februar, kad i prestaje lovna sezona.

Picerija i restoran

– Potrebno je obezbijediti mir u lovištu, kako bi se divljač reprodukovala, iznijeti prihranu i još što šta pored toga – ističu iz udruženja.

Sastanak Upravnog odbora Lovačkog udruženja „Orjen“ zakazan je za 6. Februar u 19 h. Članovi će  analizirati rad u prethodnom periodu, te dogovoriti plan budućih aktivnosti.

10 Komentari

 1. Pravi lovci su istinski čuvari prirode!
  Krivolovci i ostali ”mesolovci” se ne mogu nazvati lovcima. Oni prvo brukaju sebe pa onda cijelu plejadu lovaca.

  8
  1
  • Bravo majstore.Te lovce zamisljam kao neko ko je kao dijete mucio macke .Onda su u drugoj fazi igrali video igrice u kojima su ubijali ljude i kad su odrasli otisli su u sumu da ubijaju neduzne zivotinje.Stop lovcima i ubijanju iz zabave!

   11
   5
   • Niko ne spominje pojedince sto setaju po zaledju opstine i love poljoprivredne proizvode. To je visa sramota nego lovi divljac. Ubuduce cemo se potrudi da bode snimaka od takvih

    4
    2
 2. Gospodo novinari , objavu na FB stranici Lovačkog Udruženja prenesite u orginalu i sa pratećom slikom koja se nalazi na stranici . Obrada teksta i slika koju ste objavili nije u kontekstu lovstva,
  i degradira na određeni način.

  7
  6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code