Početna Turizam Neka vaša ponuda bude na turističkoj kartici Herceg Novog, prijave do 15.maja

Neka vaša ponuda bude na turističkoj kartici Herceg Novog, prijave do 15.maja

1

Ove godine Turistička organizacija ponudiće gostima redizajniranu i dopunjenu turističku karticu, Herceg Novi city card. Ona je još u septembru prošle godine distribuirana kao pilot projekat, koji se pokazao veoma perspektivnim.

– Pored postojećih kartica u vrijednosi od 5 i 10 eura, uključena je u ponudu i kartica od 20 eura, koja sadrži i propusnicu za avanturistički park.
Kartice turistima omogućavaju popuste u određenim restoranima, kafićima, prodavnicama, rent-a car agencijama, na izletničke programe, posjete atrakcijama itd. Prodavaće se u informativnim biroima, na specijalizovanim pultovima, kao i u turističkim agencijama koje budu zainteresovane da se uključe u ovaj projekat – objašnjavaju u lokalnoj TO.

Picerija i restoran

Cilj je povećanje vanpasionske potrošnje uz dodatno promovisanje destinacije.

Da bi kartica bila što atraktivnijeg sadržaja TO poziva zainteresovane iz raznih sfera privrede interesantnih za turiste da se pridruže, budu dio ponude na kartici i predstave se sa specijalnim popustom na svoje usluge. Svi koji se prijave biće predstavljeni na pratećem flajeru koji kupac kartice dobija zajedno sa karticom.

Rok za prijavu je 15. maj, a potrebno je da svi zainteresovani mejlom predstave svoju ponudu i popust, na adresu info@hercegnovi.travel.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code