Početna Ke Nova Nema odlaganja cvjetne povorke mališana

Nema odlaganja cvjetne povorke mališana

0

Cvjetna povorka maškaranih najmlađih Novljana biće održana bez odlaganja. Tako će nešto poslije 14:30 h, više od stotinjak mališana u svojim cvjetnim kreacijama prodefilovati od Dvorane Park do glavnog gradskog Trga, gdje će biti održan glavni program.

U povorci učestvuje 18 grupa, među kojima sve predškolske grupe vrtića „Naša radost“, sve četiri osnovne škole Herceg Novog, kao i četiri grupe iz Dječijeg doma „Mladost“.

Tokom povorke, kao i u programu nakon nje, djecu će animirati Radojica Stanković, poznatiji kao Šanta Panta. Takođe, u završnici programa biće otkriveno iznenađenje za djecu, goste i Novljane.

Podsjetićemo da će od 14:30 h do 17 h saobraćaj biti zabranjen za sve vrste vozila i to od: raskrsnice Njegoševe i Ulice Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Sava Kovačevića i u Ulici X hercegovačke brigade, od skretanja sa magistralnog puta do Trga Nikole Đurkovića.

Program “Mimoze” nastavlja se večeras u novom dijelu Instituta, drugim velikim maskenbalom. Goste će zabavljati klapa Stari kapetan i Dženan Lončarević. Program počinje od 21 h.

Izmjena ne bi trebalo da bude ni kad je riječ o sjutrašnjem program, pa će turnir u piciginu biti održan na kupalištu Raffaelo u 11 h. Učestvuje 11 ekipa, a u zabavnom dijelu programa koncert će upriličiti Goran Karan.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code