Nema zabrane građevinskih radova tokom ljeta za Portonovi

Nema zabrane građevinskih radova tokom ljeta za Portonovi

6
Podijeli

portonovi radovi 241215 5Azmont Investments nastavlja intenzivne radove na Portonovi projektu, u skladu sa unaprijed postavljenim planovima i rokovima, navodi iz te kompanije menadžerka za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje, Adrijana Husić.

Na negodovanje mještana Kumbora da je nesnosna buka danju i noću od šipovanja, što ugrožava turističku sezonu, Radio Jadran je tražio u Azmontu odgovore na pitanja imaju li dozvolu, odnosno u kojim periodima dana imaju zabanu za izvođenje građevinskih radova.

Picerija i restoran

“Imajući u vidu značaj koji Portonovi ima za lokalnu zajednicu i cijelu Crnu Goru, pomenuti radovi će trajati tokom ljetnje sezone, takođe. Shodno posebnoj dozvoli predsjednika Opštine Herceg Novi da se radovi mogu vršiti tokom sezone, Azmont će nastaviti sa izgradnjom, a sve sa ciljem da uspješno odgovori na postavljene rokove. Tako su svi radovi unaprijed planirani, a egzekucija se vrši u skladu sa zakonom, Opštinom Herceg Novi i opštinskom komunalnom policijom” – kazala je menadžerka Adrijana Husić.

Ona je dodala da su u kompaniji  svjesni intenzivne dinamike, pa posebno zahvaljuju predstavnicima lokalne vlasti i građanima Herceg Novog na podršci koju pružaju i razumijevanju tokom procesa stvaranja Portonovi rizorta, koji će značajno doprinijeti pozicioniranju Herceg Novog kao prestižne destinacije.

6 Komentari

  1. Smeta vama svaka rabota,zimi i ljeti,a ne smeta vam nered po Kumboru,muzika da zore,vriska,motori,ludi provod ….ne smeta što nema kanalizacije,vode.A kad vi gradite nikakvoga obzira nemate prema komšijama,svi odreda.

  2. Hoce li onda vlada gradjane kumbora i djenovica osloboditi poreza ako vec ne mogu da izdaju turistima smjestaj zbog izvodjenja radova u porto novi ?
    ne zna se ko nas vise terorise , ovi sa kolektorom , uvece buka iz porto novog , jos kad dodamo razne inspektore sa sjevera koji samo gledaju kako ce vas kazniti jer ipak vi ste primorci ….

Ostavite komentar

*

code