Početna Društvo Nema zabrane građevinskih radova tokom ljeta za Portonovi

Nema zabrane građevinskih radova tokom ljeta za Portonovi

6

portonovi radovi 241215 5Azmont Investments nastavlja intenzivne radove na Portonovi projektu, u skladu sa unaprijed postavljenim planovima i rokovima, navodi iz te kompanije menadžerka za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje, Adrijana Husić.

Na negodovanje mještana Kumbora da je nesnosna buka danju i noću od šipovanja, što ugrožava turističku sezonu, Radio Jadran je tražio u Azmontu odgovore na pitanja imaju li dozvolu, odnosno u kojim periodima dana imaju zabanu za izvođenje građevinskih radova.

Picerija i restoran

“Imajući u vidu značaj koji Portonovi ima za lokalnu zajednicu i cijelu Crnu Goru, pomenuti radovi će trajati tokom ljetnje sezone, takođe. Shodno posebnoj dozvoli predsjednika Opštine Herceg Novi da se radovi mogu vršiti tokom sezone, Azmont će nastaviti sa izgradnjom, a sve sa ciljem da uspješno odgovori na postavljene rokove. Tako su svi radovi unaprijed planirani, a egzekucija se vrši u skladu sa zakonom, Opštinom Herceg Novi i opštinskom komunalnom policijom” – kazala je menadžerka Adrijana Husić.

Ona je dodala da su u kompaniji  svjesni intenzivne dinamike, pa posebno zahvaljuju predstavnicima lokalne vlasti i građanima Herceg Novog na podršci koju pružaju i razumijevanju tokom procesa stvaranja Portonovi rizorta, koji će značajno doprinijeti pozicioniranju Herceg Novog kao prestižne destinacije.

6 Komentari

  1. Smeta vama svaka rabota,zimi i ljeti,a ne smeta vam nered po Kumboru,muzika da zore,vriska,motori,ludi provod ….ne smeta što nema kanalizacije,vode.A kad vi gradite nikakvoga obzira nemate prema komšijama,svi odreda.

  2. Hoce li onda vlada gradjane kumbora i djenovica osloboditi poreza ako vec ne mogu da izdaju turistima smjestaj zbog izvodjenja radova u porto novi ?
    ne zna se ko nas vise terorise , ovi sa kolektorom , uvece buka iz porto novog , jos kad dodamo razne inspektore sa sjevera koji samo gledaju kako ce vas kazniti jer ipak vi ste primorci ….

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code