Početna Sport Nemanja Mikulić – kadetski vicešampion Balkana

Nemanja Mikulić – kadetski vicešampion Balkana

10

Reprezentativac Crne Gore i član Karate kluba Bijela, Nemanja Mikulić potvrdio je klasu i izborio vizu za Evropsko prvenstvo, koje se u februaru održava u Danskoj.

Na 19. šampionatu Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore, koje se održava u Dubrovniku, Mikulić je postao vicešampion u kategoriji kadeta do 57kg.

U prvom kolu on je bio bolji od makedosnkog reprezentativca Georgija Petrova (1:0), u drugom je porazio reprezentativca BiH Danila Jeličića (3:1), u trećem reprezentativca Kosova, Rigona Baruita (5:1), u četvrtom borca iz Bugarske Todora Nasteva (1:0).

Mikulića je u finalu zaustavio reprezentativac BiH, Sergej Vučić, a rezultat je bio minimalnih 1:0.

10 Komentari

    • Na Evropskom prvenstvu, selektor reprezentacije je taj koji ce da odredi spisak takmicara. Balkansko prvenstvo nije kvalifikaciono i ne ide onaj koji osvoji medalju, nit trener kluba to odredjuje. Na Evropskom prvenstvu, obicno idu prvaci Države, ili oni takmicari koji se nalaze u boljoj formi..i to samo jedan iz kategorije..

        • Mi bar ne lažemo za VIZU , nit KRIJEMO rezultate sa DRŽAVNOG prvenstva, za razliku od VAS…A svi znaju kako se VAŠ trener ponaša prema svom takmičaru kada osvoji srebrnu medalju na DRŽAVNOM. I ovdje nije riječ o medaljama, već o tekstu koji ste VI uputili portalu, u kojem stoji NE ISTINA. A svi novinari lako mogu provjeriti sta je LAŽ a šta ISTINA. I LIJEP POZDRAV OD NAS

  1. Vjerovali smo I znali da BIJELA Ima kapacitet I znanje za vrhunske scene kako u djecjim tako I u odraslim kategorija……SAMPIONE SVAKA TI CAST!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code