Početna Društvo NEOPHODAN BOLJI PREVOZ ZA 36 ĐAKA SA LUŠTICE

NEOPHODAN BOLJI PREVOZ ZA 36 ĐAKA SA LUŠTICE

0

Luštica postaje sve interesantnija zbog aktuelnih projekata koji se tamo odvijaju, ili planiraju, ali i zbog svakodnevnih potreba njenih stalnih stanovnika, koje godinama čekaju da se adekvatno riješe.

Stoga je i predsjednik Opštine, Nikola Nikša Gojković posjetio Mjesnu zajednicu i razgovarao o tome sa njenim predstavnicima. Jer, sezonu treba što bolje pripremiti.
– Predstavnici MZ Luštica ukazali su na nekoliko ključnih problema. Neophodno je organizovati bolji prevoz za 36 đaka koji putuju u školu u Radovićima, trebalo bi otvoriti još jednu prodavnicu, a mještani su se požalili i na loše snabdijevanje električnom energijom, koje je bolje nego ranije, ali još uvijek nije na zadovoljavajućem nivou kaže za Radio Jadran, Gojković.
Takođe, biće neophodno angažovati i jednog komunalnog policajca. O konkretnim potezima i prioritetima u rješavanju ovih kao i drugih problema, biće riječi na još jednom sastanku, koji je planiran sredinom naredne sedmice.
Kad je riječ o posljedicama nevremena koje je zadesilo nedavno hercegnovsku opštinu, Gojković ističe da još nema preciznih podataka kolika je šteta načinjena gradu, ali, prema dosadašnjim podacima, nije riječ o šteti većih razmjera.
– Dobili smo svega dvadesetak zahtjeva građana za pomoć, a riječ je uglavnom o finansijskoj pomoći. Sljedeće sedmice trebalo bi da znamo više kada ćemo, kako i kome pomagati, zaključio je Gojković.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code