Početna Servis Neradno za Badnji dan i Božić: 6, 7. i 8. januar

Neradno za Badnji dan i Božić: 6, 7. i 8. januar

12

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja saopštili su da na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima, vjernici pravoslavne vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo na Badnji dan i Božić (dva dana) 6-og, 7. i 8. januara.

Iz Ministarstva su kazali da su neradni dani za božićne praznike ponedjeljak 6. januar, utorak 7. i srijeda 8. januar.

“Državni i organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede vršenje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posledice po građane ili državu”, saopštili su iz Ministarstva.

12 Komentari

  1. Ahaha,jel 1 april .Kad vec pisete obavestenja diktirana sto ih ne proverite ,lako se to radi podjite po kaficima,kladionicama ,trafikama proverite sta pisete .7 .1 tu i tamo ostali dani su radni godinama ,decenijama,zar ovaj grad nevode vec 25 god prosrpske stranke ,sta ste uradili da stanete na kraj bezboznicima da netjeraju radnike da rade svaki praznik i vjerski i drzavni.Nije nista politicki ciljano no samo sustina da nikog nije briga za druge sve dok su u foteljama. A vas novinare molim da neobjavljujete nesto sto nije provereno.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code