NESTADOŠE PACOVI IZ BIJELE?!

NESTADOŠE PACOVI IZ BIJELE?!

159
0
Podijeli

bijela zotto– Odgovorno tvrdim da pacova nema na pijaci u Bijeloj, pa je izjava Ljuba Šarovića data vašem mediju netačna – rekla nam je danas vlasnica pijace, Radmila Kenjić.
Ona tvrdi da Šarović nikada i ne dolzai na pijacu, te da joj nije jasno kako je tako nešto mogao i da vidi.
– Danas su ovdje bile novinraske i televizijske ekipe, koje sve ovo mogu i da potvrde, jer nikakve pacove nisu vidjeli – kaže ona.
Kako nam je u telefonskom razgovoru rekla, deratizacija pijace rađena je poslijednji put u maju ove godine i nije joj jasno, zašto Šarović širi dezinformacije. O navodnoj najezdi pacova načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić nije upoznat, jer kako kaže niti njima, niti Sekretarijatu za stambeno komunlane poslove i zašititu životne sredine nije stigla nikakva prijava.
-To i nije u našoj nadležnosti i čudi me da gospodin koji vam je to javio kao opštinski službenik ne zna kome treba da se obrati.
Nije mi jasno, iako je u ovoj zgradi, što nije predao prijavu ili nama pa je mi proslijedili Sekretarijatu za stambeno komunlane poslove i zaštitiu životne sredine, kako bi onda mogli da reaguju po propisu – kaže Bijelić.
No, bez obzira na ove demantije, Ljubo Šarović iz Bijele i dalje nam tvrdi da pacova ima.
– Ako hoćete da vas lažem, reći ću da ih nema, ali ako hoćete istinu, pacova ima – ne popušta Šarović.
– Ja ne mogu da zadržavam pacove na jednom mjestu da bi novinari i kamermani to snimli za televiziju, ili slikali za novine. Ja sam htio da postignemo neki efekat, da zajednički uradimo nešto dobro, ali izgleda da je postignut samo kontra efekat. Bez obzira što radim u opštini, nisam znao kome treba podnjeti prijavu za deratizaciju – rekao nam je razočarano Šarović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code