Početna Oko nas Budva Nestaje budvanski Trocadero i još pet otvorenih diskoteka

Nestaje budvanski Trocadero i još pet otvorenih diskoteka

4

Vlasnici diskoteke Trocadero počeli su rušenje tog privremenog objekta, čime, nakon 27 godina, najpopularnija otvorena diskoteka više neće postojati na budvanskom šetalištu.

Foto: Vuk Lajović, www.vijesti.me

Javno preduzeće Morsko dobro obavijestilo je zakupce šest popularnih diskoteka na dijelu budvanskog šetališta kod gradske Pošte da te privremene objekte poruše najkasnije do 20. oktobra, jer će u suprotnom aktivirati bankarsku garanciju i angažovati službu koja će to učiniti, pišu Vijesti.

Direktor Morskog dobra, Predrag Jelušić, kazao je Vijestima da su zakupci priložili garanciju od 20 hiljada eura po objektu, što je ukupno 120 hiljada, da će do utvrđenog roka ukloniti privremene objekte koji su godinama tu postojali.

Diskoteke Trocadero, Paris, Ambiente, Raffaelo i Miami i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji, ove godine su bili u Planu privremenih objekata označeni kao crvena zona, sa rokom da budu uklonjeni do 31. oktobra.

Izmjenama i dopunama Plana privremenih objekata za period od ove do 2023. godine, koje je aminovalo Ministarstvo održivog razvoja i turzma, za 20-ak privremenih objekata data je dozvola da rade ovog ljeta, iako se tome protivila Opština Budva.

4 Komentari

  1. Prvo, tacno znam da niko u HN nemaju ni licencu da postavi isto po setalistu, od savine do sutorine, ali niko od nasih nadlezni ni da se zapitaju sto kafane i restorani su zauzeli i osvojili to prosireno mesto nad setaliste, kao da je njihovo? Drugo, ako zelis dovoditi visoku klijentu? koja ce nesto i potrositi po ovom gradu, onda moras imati sadrzaj, fini restorana i mir. Kao sto su u Budvi makli sve ti diskoteke, mora i ovde da se maknu svih tih losih kafici, koja samo pravi buku i okuplja sirotinju da se napiju!

    32
    1
  2. Jedino opstina kod nas stolove i stolice po setalistu! Ili je to Morsko dobro ko god. Sirili setaliste za stolove. Ili one nakaze od tendi i staklenih basti.

    38
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code