NEUSPJELA DIRKTORKA “HERCEG FESTA” USPJELA KAO SAMOSTALNA SAVJETNICA

NEUSPJELA DIRKTORKA “HERCEG FESTA” USPJELA KAO SAMOSTALNA SAVJETNICA

171
0
Podijeli

 

branka sucur1Sekretarijat za komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine Herceg Novog obavijestio je etažne vlasnike i nosioce stanarskog prava u stambenim zgradama da su u obavezi da formiraju Skupštine stanara.
Ovaj posao biće u nadležnosti Branke Šućur, koja je, kako smo i pisali i najavili još prije mjesec, zaposlena u ovom Sekretarijatu.
Tada nam je sekretar Marko Mirjanić rekao da ona nije kod njih zaposlena „ali postoji mogućnost da se upravo nađe na tom mjestu koje je upražnjeno, a na kome ima dosta posla oko organizovanja stambenih zgrada u opštini Herceg Novi”.

Oglas za radno mjesto samostalni savjetnik u Sekretarijatu za Stambeno komunalne poslove, po našim dosadašnjim informacijama, objavljen je 14. avgusta 2013 i važio je 8 dana od dana objavljivanja.
Šućurka je u ovom Sekretarijatu 8. zaposlena službenica i to kao samostalna savjetnica, koju smo danas i kontaktirali kako bismo saznali više o formiranju Skupštine stanara. Ali ona nije željela ništa da kaže za Radio Jadran, ni danas niti će u narednom periodu.
„Vi ste o meni pisali neistine”, rekla je ona, a na pitanje – zašto nije takvo pisanje i demantovala, kazala je da ne želi da se sa nama „prepucava”.
Na insistiranje da nam ukaže na tekstove u kojima smo iznijeli neistine, Šućurka nas je pozdravila i spustila slušalicu.
Dakle, u kom periodu mora doći do osnivanja Skupštine stanara u zgradama, kako će se to odraziti na boljitak zajedničkog života stanara, koji je rok za osnivanje Skupštine i mnoga druga pitanja značajna za javnost, nismo saznali, zbog „ljutnje” Branke Šućur na pisanje Radija Jadran. Ono se odnosilo, podsjećamo, na period kada je Šućurka samo bila predloženi kandidat za dirktorku JUK “Herceg festa” i o kojoj smo samo iznoslili činjenice, koje, kako rekosmo, nikada niko, pa ni ona, nije demantovala ni na Radiju Jadran niti u drugim medijima.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code