Početna Sport Nevrijeme i “mršav” ulov prvog dana Big game fishinga: Uhvaćena jedna tuna

Nevrijeme i “mršav” ulov prvog dana Big game fishinga: Uhvaćena jedna tuna

11

Vrijeme nije išlo na ruku učesnicima VII Big game fishinga u Herceg Novom. Oni su prvog dana takmičenja u lovu na tune, sabljarke, lampuge, 12 milja od Herceg Novog, već u 10.50 morali da prekinu takmičenje iz bezbjednosnih razloga zbog loše meteo prognoze, velikog vjetra i pljuskova.

Do tada samo je ekipa “Palmon strike”, posada Denis Mandić i Gligo Mitrović, imala sreće uhvativši tunu, tešku 34,9 kilograma. Ostalih 17 ekipa bile su bez ulova.

Inače, iako je bilo prijavljeno 20 ekipa dvije su morale da odustanu.

Već danas i sjutra vrijeme će biti dobar pratilac strastvenim ribolovcima i za očekivati je da će se brodovi, koji su isplovili u 8 h, vratiti u 18 h na Škver s boljim ulovom.

11 Komentari

  • Odličan ti sport ! Da mi vas je viđet kad vam se prevrne taj čamac neđe na otvoreno , kako izgleda sport za ribe ! Riba se sistematski izlovljava i uništava u svim dijelovima planete ,a vi od ovoga pravite sport ! Koji je to sport ,ne možete potrčat 200 m svi zajedno. Jel sport kad ajkula šćapa nekoga ?

   9
   15
 1. Pratilo vas i u buduće svako nevrijeme ! Zamislite da ribe organizuju jedno 7 dana Big human hunting . Pa da počnu da nas vataju i odvlače u dubine. Koja bolest i izopačenost ljudskog uma. Ajde što ribaju ovi što hoće da se prehrane , nego ova boleština da lovite ribu zbog trofeja i to još promovišete kao neki festival i slikate se sa tim. Lječite se

  15
  25

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code