Početna Društvo Nezvanično: Potvrđen stečaj u Kompleksu Meljine

Nezvanično: Potvrđen stečaj u Kompleksu Meljine

8

Privredni sud je uveo je i drugi put stečaj u kompaniju biznismena Duška Kneževića, Kompleks Meljine. Na ročištu 3. decembra rečeno je da će taj Sud naknadno donijeti odluku, a danas Dnevne novine nezvanično saznaju da je Privredni sud donio drugi put odluku o stečaju

Podsjetimo da je Apelacioni sud ukinuo njegovo rješenje o uvođenju stečaja od 9. avgusta, koji je pokrenut na zahtjev izvršne direktorice kompanije dr Olivere Mihajlović Elez. Povod za uviđenje stečaja je dug od 19.040 eura.

Picerija i restoran

Kneževićeve kompanije Atlas Cap, Atlas banka i Investbanka Montenegro podnijele su žalbu Apelacionom sudu, koji je sve vratio na ponovno odlučivanje Privrednom. Kneževiću su ipak oduzeta upravljačka prava u Kompleksu Meljine, zbog opasnosti otuđenja imovine i uništavanja dokumentacije.

Uprkos tome on je novinarima saopštavao da je zadržao upravljačka prava, te da sa Vladom pregovara o rješenju statusa Bolnice i kompleksa Meljine.

Stečajni upravnik, Saša Zejak se do sada oglušava na pozive Radija Jadran, baš kao i izvršna direktorica dr Mihajlović Elez, koja vjerovatno čeka i zvaničnu odluku Privrednog suda.

8 Komentari

  1. Cestitke Vladi i DPS-u na jos jednoj uspjesnoj privatizaciji u nasoj opstini,veoma dobra poruka za Institut Igalo i ostale koji prezivjese do sada.

    29
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code