Početna Ekonomija Niču temelji 35 miliona eura vrijednog Regent Hotel Residences u Porto Montenegru

Niču temelji 35 miliona eura vrijednog Regent Hotel Residences u Porto Montenegru

8

regent temelji 070316Izgradnja novog objekta Regent Hotel Residences u nautičkom naselju Porto Montenego teče planiranom dinamikom. Proteklog vikenda betonirana je faza 1 (od ukupno četiri) temeljne ploče objekta „A“. Sa oko 80 radnika na gradilištu i 50 miksera sa betonom, za ovu građevinsku aktivnost utrošeno je 485 m3 betona. Sa ovim hotelsko-rezidencijalnim objektom, kompanija Adriatic Marinas je ušla u novu fazu izgradnje nautičkog naselja u Tivtu. Vrijednost investicije predviđena je na oko 35 miliona eura, a očekuje se da će zgrada biti završena do ljeta 2017. godine.
Regent Hotel Residences gradi se sa sjeverne strane zgrade luksuznog hotela „Regent“, na urbanističkoj parceli UP 1-5 iz Studije lokacije „Arsenal“, građevinske površine od približno 13.000 kvadratnih metara. Zamišljen je kao svojevrsni nastavak tog hotela. To znači da će kupci stanova u novoj zgradi učestvovati u takozvanom hotelskom rental-pool-u hotela „Regent“, pa će se i ti stanovi moći izdavati preko servisa hotela „Regent Porto Montenegro“.
Nova zgrada imaće 94 apartmana, koji će biti opremljeni kao hotelske jedinice, kao i niz komercijlnih prostora za razvoj malih biznisa, mahom iz Crne Gore.
Arhitekte Porto Montenegra, u saradnji sa međunarodno priznatom arhitektonskom kompanijom WATG i lokalnim projektantima, zamislili su novu zgradu kao „savremene, luksuzne apartmane , svaki sa posebno pejzažno oblikovanom terasom, inspirisane stilom italijanske rivijere, u skladu sa crnogorskom primorskom arhitekturom.
Centralno obilježje novog objekta biće uređeno dvorište za vlasnike hotelskih rezidencijalnih jedinica sa palmama i drugim biljkama, kafe-barom, te čak tri bazena od kojih će jedan, otvoreni, dužine 25 metara biti zagrijavan, što će omogućavati njegovo korišćenje tokom čitave godine. Zgrada će posebnom pješačkom pasarelom, namijenjenom za goste hotela, biti povezana sa susjednim objektom hotela „Regent“.

8 Komentari

  1. ….možda je tebi, Podlastva, suđeno da napraviš veliko djelo,da pomogneš Crnu Goru.Zato budi ponosan ako je tamo bio tvoj pedalj zemlje.Na nekad mojoj jeftino plaćenoj čestici su izgrađene prelijepe zgrade ,jer ja nemam mogućnosti da zaradim pa da uložim,mene je protekli sistem upropastio,zamajavao,ograničio i prevario,a sad vidim.Neka se naša đeca makar iz te zablude izvuku.Neka koriste sve što mogu,a neka ne žale za onim što nijesu mogli.Puno te pozdravljam i razumijem,jer i ja sam….

  2. Podlastva,pedalj zemlje imam upravo ođe od davnina,borim se za nju svim sredstvima u okviru zakonskih mogućnosti,često gubim,ali i život se na kraju izgubi,pa eto,što ću,pokušavam,a ne čekam da mi drugi nešto da….ali neka živi vječno Crna Gora.

  3. Koliko je placena oduzeta zemlja nama bokeljima na kojoj se gradi hotel?Ovaj ili ova pod JA sigurno da nije imao-la ni pedalj zemlje na ovoj lokaciji.Mozda je njihova zemlja negdje u brdima?

  4. Ovo me oduševljava,u Crnoj Gori,na crnogorskoj zemlji se gradi tako skupi hotel,a zemlju nam niko niđe nije ponio.Nećemo morati da odlazimo na rad u inostranstvo,ali ćemo morati da se promjenimo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code