Početna Politika Nikad sa DPS-om!

Nikad sa DPS-om!

0

Novska Lista, formirana kao odgovor na centralizaciju, javašluk i nedomaćinsko vođenje države i grada nalazi se na političkoj sceni preko devet godina. Zacrtali smo politički i zakleli se pojedinačno da u koaliciji nikada nećemo biti sa Demokratskom partijom socijalista. Кako tada, tako i danas.

Novsku Listu stvorila je hercegnovska omladina željna prilike da doprinese svom gradu i suprotstavi se višedecenijskoj tiraniji i kriminalnoj političkoj kulturi koju je nametnuo upravo DPS. Za pobornike takve politike nikada ne može i neće biti mjesta među časnom hercegnovskom omladinom okupljenom u Novskoj Listi.
Sramna je prljava politička kampanja koja se vodi nerijetko i od naših trenutnih koalicionih partnera uplašenih snagom Novske Liste. Uplašenih potencijalom hercegnovske omladine koja je stasala i pored koje se ne mogu tek tako provlačiti partijski interesi podgoričkih koalicija.

Ne možemo nikada sarađivati niti u svoje redove primiti onoga ko je digao ruku ili podržao sramni zakon o krađi naših svetinja! Oni koji su nas do skora pratili u protestnim litijama, izgleda da su brzo zaboravili izgovorene molitve, i sabornost koju je narod i pokazao u tom svetom hodu. Ne prljajte misli i ne prljajte usta, dragi koalicioni partneri, jer kakve su vam misli, takav vam je život.

S ljubavlju,
Vaša Novska Lista
Naš Grad, naš brod !

Politički marketing