Početna Eco Niko ne zna otkud zagađenje mora fekalnim vodama na Toploj

Niko ne zna otkud zagađenje mora fekalnim vodama na Toploj

11

Na potezu od plažnog kompleksa People’s do kupališta ispod hotela Hunguest na Toploj, ovoga jutra površinom morske vode „plivale“ su fekalije, odnosno defekacije i širio se neprijatan miris. O tome su redakciju Radija Jadran informisali čitaoci koji su proslijedili i fotografije.

To se prema riječima naših mještana desilo jutros oko 10 h.

Fekalije su kako navode „plivale“ u blizini obale.

Tehnička ekipa hercegnovskog Vodovoda i kanalizacije doo izašla je na teren i kako su nam kazali nijesu konstatovali nigdje oštećenje vodovodonih ili kanalizacionih cijevi. Eventualno, postoji mogućnost, da je nešto ispušteno kroz kišni kanal.

U Društvu za izgradnju kanalizacione i vodovodne infrastrukture kazali su nam da nemaju ingerenciju s obzirom da pomenutom trasom nije ugrađen novi kolektor.

Ovih dana inače su vidni radovi upravo u tom dijelu šetalašta na kanalizaconoj mreži.

Redakcija Radija Jadran o problemu je informisala i Call centar Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora.

11 Komentari

 1. Došao Milo iz Podgorice pa zagadio more. Niti imamo komunalnu, niti imamo vlast da valja! Sve nam je u rasulu, htjeli mi to priznati ili ne! Pljačkamo sami sebe! Zagađujemo sami svoje more! Turizam nam je zbog alavih gazdi i zakupaca plaža ispod nivoa. I onda nam je nego drugi kriv.

 2. Nekad smo ko djeca uzduz cijelog ljutog potoka isli bez problema od mora do sadasnje tople tri , cijelim tokom, nista nije smrdjelo , cak smo u gornjem dijelu pili istu vodu , neke tadasnje 80e godine, popi je danas , ovo samo govori i jasna je slika , kakvi smo postali i kako se odnosimo prema prirodi i sredini u kojoj zivimo , a o inspekcijskom nadzoru nema ni govora ,samo primaju platu , i boze moj ne bi slucajno sad neko usao u taj ljuti potok pa prosetao ,njegovim tokom od mora pa do tople 3 , pa ce se nac odakle ide problem gospodo samo treba volje , i naravno da ti je stalo do okruzenja u kome zivis. Ajmo cizme na noge i krenite .

  11
  • Haha jako smEšno, baš si duhovit evo svi smo mrtvi od smEha, jer to je inače najbitnije u cijeloj priči. Nema veze što je sadržaj nečijih crijeva završio tu đe je završio i ko zna dokle će još stić.

   3
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code