Nikola Radman: Orlandić pljuvanjem obezbijedio “autobusku za avione”

Nikola Radman: Orlandić pljuvanjem obezbijedio “autobusku za avione”

2378
0
Podijeli

Nije ni čudo što SD ne može naći nikoga iz Herceg Novog da potpiše gluposti koje šalju kada je javnost danas informisana da im nosilac liste, iako milioner, uzima socijalnu naknadu. Vlasnica hotelskog kompleksa “završila je” naknadu za majke. Dosljedno ne odustajete od državnog korita, ni kada ste milioneri. Dok umanjujete naknade onima koji zaista žive od socijalnih davanja – navodi u saopštenju predsjednik OO GP URA, Nikola Radman.

Kada nema niko iz Novog morao se javiti koordinator za južni dio DPS-a u SD-u, dakle najvažnija pozicija tog zastiđa od stranke. Tatin sin koji je ostvario dječački san i zasjeo u Aerodrome o kojima zna da je to autobuska za avione.

Picerija i restoran

Milioneri koji uzimaju socijalna davanja i neuki tatini sinovi koji vode milionska državna preduzeća o kojima pojma nemaju su, čast izuzecima, profil ljudi koje se okuplja oko korita Ivanovih.

Niko ne prezire ljude koje (o)kupljaju kao oni sami. Najbolje znaju koliko koštaju. Zato su i otkazali skup u dvorani Park i pobjegli u Đenoviće.

Ali nećemo se baviti DPS poslugom. Njihovi vlasnici su uništili naš grad i zasluženo odlaze u opoziciju nakon 7. maja. Koalicija SDP URA – Vazda će zaustaviti propadanje, pokrenuti razvoj i garantovati da će nova vlast biti i novska i bokeška i crnogorska. I neće dozvoliti da milioneri uzimaju novac iz budžeta, a neuki tatini sinovi kupuju direktorska mjesta u državnim firmama spremnošću da potpisuju bljuvotine – poručuje se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara