Nikša Gojković: Izbor nema pravo da traži od Skupštine smjenu Radmana i...

Nikša Gojković: Izbor nema pravo da traži od Skupštine smjenu Radmana i Jankovića kada su sami tražili njeno raspuštanje

13
Podijeli

Čelnik Građanskog saveza u Herceg Novom, Nikola Nikša Gojković kaže da tu građansku listu nije niko kontaktirao oko najavljene inicijative Izbora za smjenu potpredsjednika Opštine, Dragana Jankovića i predsjedika Skupštine Andrije Radmana.

– Sve samo znamo iz medija i sa ulice. Ukoliko zvanično dođe do procesuiranja takve inicijative treba prvo vidjeti da li je ona pravno utemeljena, kako ne bismo opet upadali u neke pravne zavrzlame i nanijeli veću štetu Opštini. Uostalom, da li je uopšte takva inicijativa moguća kada je Skupština sama sebi izglasala nepovjerenje – pita se Gojković.

Picerija i restoran

On najavljuje iduće nedjelje konačan stav Građanskog saveza, a sadašnju političku situaciju u Herceg Novom okarakterisao je kao kolektivno ludilo:

– Treba neko da snosi posljedice za to što se dešava. Moglo se par poteza povući prije ovoga da bi se ovo spriječilo. Nekome to odgovara, ali ne i gradu, dva mjeseca pred turističku sezonu – navodi Gojković, uz tvrdnju da dosta njih treba da snose konsekvence “pogotovo oni koji u ovom momentu donose i neka kadrovska rješenja, koja nijesu najsretnija”.

Komentarišući negodovanje iz Izbora, zbog smjene njegovih kadrova u lokalnoj upravi, koje ide dotle da će tražiti smjenu Jankovića i Radmana Nikša Gojković kaže:

– Ne znam šta su oni drugo mogli očekivati. Ne znam koliko uopšte imaju pravo da reaguju, ako su oni bili inicijatori da se raspusti Skupština. Ne znam šta sada traže od Skupštine. Vrijeme će sve pokazati i treba razmisliti da li je ta njihova inicijativa pravno moguća. I njihov bivši kolicioni partner isti toliko snosi odgvornost, ako ne i više – zaključio je Gojković.

13 Komentari

  1. Molim pojedince koji komentarisu negativno o Niksi da ne pricaju neistine o covjeku koji je svakome u ovom gradu izasao u susret.Cika Niksa je pravi domacin,komsija,prijatelj…A ovi sto ga prozivaju su niko i nista,sigurno je i njima makar jednom valjao u zivotu

  2. Ugrizite se za jezik vi sto lajete pripadali bilo kojoj partiji a pripadajte prvo sebi da bi vas postovali drugi. Ovaj covjek vam nikad nebi na zao pomislio a kamoli ucinio. Ugledajte se na takve.

  3. LAKO JE SAD PLJUVAT PO LJUDIMA KAD JE TREBALO POMAGAT TU SU BILI NIKSA I DUSKO KRUSO A SAD ODJEDNOM NAJGORI A SAMI SU TOME KRIVI ZATO STO SE PONASAJU KAO DJECA OD 5 GODINA NADAM SE DA CE DOC U PAMET . IZBOR JE BIO I OSTO DOBRA IDEJA !!!!!!

  4. Napalo Nikšu nekoliko DRK-ovih pulena… Može biti sa 2 računara, ne više od toga.
    Očekivali ste da nakon one sramne smjene i onog potezanja po blatu Nikša stane uz Duška? Pa ne, neće sigurno stati uz DPS, nije mu nužda, ima svoju firmu i život… Ali ima divnu priliku da Dušku obori sve što on predloži. I treba!

  5. Stari DPS ov spavač. Znamo te Nikša, ne moraš branit DPS. Naravno da ćete učestvovati na izborima, jer će DPSu falit dosta mandata do 18. Samo ne znam koji će časni i pošteni domaćini više glasati za tebe.

  6. Pa ovo je opste ludilo.Niksa je govorio da nema sanse sa Dps-om a onda zajedno sa Duskom i Dps-om usao u vlast i sad on nekome pridikuje.Ona prosla vlast je bila smjesna a ovi gore na Celo sa Duskom i Niksom su totalni Haos.

  7. E moj Nikša, bijaše ne podnosit ostavku, pa bi do izbora kontrolisao što se dešava. A ne sve pustio DPS-u, još im i bužet podrži. Ko još tebi vjeruje???

  8. smorio si Niksa za medalju nadam se da te vise necemo gledat na politickom nebu HN ni tebe ti pajtose iz Izbora dps-a Snp-a itd…aj polako

Ostavite komentar

*

code