Početna Društvo Nikšićki Ramel  dostavio najpovoljniju ponudu za rasvjetu od Meljina do Poda

Nikšićki Ramel  dostavio najpovoljniju ponudu za rasvjetu od Meljina do Poda

21

Za ugradnju javne rasvjete uz put Meljine – Petijevići (od kružnog toka u Meljinama do posljednjih kuća u naselju Podi – do odvajanja za zaselak Rusmani), čija je procijenjena vrijednost 270 hiljada eura, ponude su dostavile 5 firmi. Ispravnim su ocijenjene  4 ponude, a jedna je bila neblagovremena.

Po prijedlogu  nadležne opštinske Komisije, donesena je Odluka da je najpovoljnija ponuda Ramel doo iz Nikšića, vrijedna 181 hiljadu eura.

Ponude su još dostavile: „Cema“ d.o.o. i „Spinel“ d.o.o. Kotor, koje su bile skuplje za oko 13 do 60 hiljada eura.  Neblagovremeno je konkurisao Mantis doo.

Ponuđači mogu izjaviti žalbu protiv ovog rješenja Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javnih nabavki u roku od 10 dana od dostavljanja odluke. Ukoliko ne bude žalbenog postupka, sa „Ramel” d.o.o. biće zaključen ugovor.

Izvođač onda ima rok 60 dana od početka posla i uplate avansa da  završi javnu rasvjetu od Meljina do kraja Poda.

21 Komentari

 1. Kad nikšićani več drže gro plaža od Igala di Meljina neja prave i rasvjetu. NK i BE su aktivirrali i prodali milione kubika pijesja iz kamenoloma na Podima i Pođani se nijesu bunili. Jedini im je smetalo kada su ga vadili Prboborac iz HN+ ( prije prihvatizacije)

  21
  7
 2. Pa za nevjerovati, kukase ova vlast kako je najveca korupcija bila rasvjeta za cijeli grad od 6.000 lampi koja je kostala 1.000.000, a sad se dava 250.000 samo za put Meljine za 100 lampi… Ko je ođe lud?!?

  27
  10
  • I jeste to bila korupcija zato sto je to bila samo zamjena lampi na stubove koje inace ne rade, ovo je komplet linija gdje su u cijenu uracunati i stubovi, kabal, lampe tako da vam komentar nije na mijestu🤔

   4
   2
  • Vidim da Vam analize dobro idu, pa Vas molim da prokomentarisete gubitak Instituta za proslu godinu:
   _minus od osam miliona eura
   _rashod povecan za skoro dva miliona8

   • Ocigledno prikazivanje da je institut neprofitabilan da bi se prodao za sto manje pare kao i sve u ovoj drzavi sto je prodato za sitne pare i licne interese izmedju ostaloga kao sto su i lampe kupljenje od ofsor firme koja je postojala samo za taj posao

 3. Ovo vise nije Herceg Novi nego Niksic 2…To najbolje znaju stari novljani starosjedioci….Ali bitno je da se grad sredjuje na bolje pa ko god da ulaze i obnavlja…A sto se tice poda treba i rasvijeta i zastitna ograda i to da bude visoka 3 m minimum radi podjanskih trkaca….

  28
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code