Početna Sport NISMO PROTIV “PARTIZANA” ALI JESMO PROTIV ˝KRAĐE’’ IGRAČA !

NISMO PROTIV “PARTIZANA” ALI JESMO PROTIV ˝KRAĐE’’ IGRAČA !

0

jadranpartizanVaterpolisti “Katara” neće igrati sljedeće sezone u Jadranskoj ligi, saopšteno je iz kotorskog kluba nakon sjednice Upravnog odbora.

Odmah nakon vijesti da najmlađi vaterpolo klub neće nastupiti u Jadranskoj ligi, stigla je nova informacija da bi beogradski “Partizan”, mogao biti zamjena, kao i da takvu odluku navodno ne podržava PVK “Jadran” iz Herceg Novog. To, međutim, za Radio Jadran oštro demantuje  direktor “Jadrana”, Boro Mračević.

– Ne protivimo se ulasku “Partizana” u Jadransku ligu, naprotiv, to bi nam bilo drago, kao i za Pro Reko, jer smo i ranije  bili za njihov dolazak. To ipak nije odluka samo “Jadrana”, nego i ostalih klubova.

 

Međutim, postoji bitan momenat, koji je sporran. To je nekorektan način odlaska Andrije Prlainovića u “Partizan”. On je uzet u momentu kada se razdvajala bivša država Srbija i Crna Gora i nikada nam obešetećenje za njega nije dato – objašnjava za Radio Jadran, Mračević.

On dodaje da su više puta iz Vaterpolo saveza Srbije obećavali da će do isplate doći, ali to se nije dogodilo.

– Čak ni izvinjenje nismo dobili!-

O kojoj cifri je riječ Mračević nije htio da kaže, ali smatra da se zakonske procedure moraju poštovati. Sporazum između dva državana vaterpolo saveza o nepreuzimanju mladih igrača bez ugovora bio bi dobro riješenje.

– Tu djecu “Partizan” redovno ˝krade’’, mi ih treniramo po 10 godina i to su naši biseri, a oni ih uzmu bez ikakvog zakonskog osnova – tvrdi Mračević.

Na pitanje da li se tako nešto sada može dogoditi i sa Gavrilom Subotićem, o čemu se u poslijednje vrijeme spekuliše, Mračević kaže da “Paratizan” sigurno ima takvu ideju.

˝Ko ne bi htio takvo čudo od djeteta, ali Subotić kao i njegovi roditelji to nisu najavili. Za sada nema govora, da Gavril Subotić ode iz “Jadrana”, ali ne bih se iznenadio da oni to potajno žele˝, ocjenjuje Mračević.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code