NISMO SPAVALI PRED PRVI MEČ SA SRBIJOM

NISMO SPAVALI PRED PRVI MEČ SA SRBIJOM

0
Podijeli

milos_scepanovicZadovoljan uspjehom ostvarenim na Evropskom prvenstvu, srebrnom medaljom, golman crnogorske reprezentacije Miloš Šćepanović do četvrtka je na odmoru, a onda se okreće klubskim obavezama i nastavku takmičenja u Jadranskoj i Evro ligi.

– Odličan smo uspjeh napravili u Holandiji, znamo svi kako je bilo teško vratiti se u vrh vaterpola, gdje nam i pripada mjesto, priča za Radio Jadran, Šćepanović.

Picerija i restoran

Interesovalo nas je koja mu je utakmica bila najteža i odlučujuća. – Sve su utakmice na ovom prevsntvu bile značajne, ali mogu i za ostale igrače da potvrdim da nam je prvi meč protiv Srbije u grupi bio najteži. Pred tu utakmicu nismo spavali, znali smo da nas pobjeda vodi dalje, ili opet vraća na istu poziciju, a to je borba od 7. mjesta što nikako nismo htjeli da dozvolimo – priča popularni i dalje skromni Šćepanović.

Priče poslije te utakmice sa reprezentacijom Srbije su samo donekle pogodile ajkule.

– Špekulacije da je bilo dogovora sa Srbima da bi izbacili Hrvate su posao novinara i nismo se na to previše obazirali – iskren je Šćepanović.

– Mi znamo kako smo igarali, a znaju i oni, a  to je dovoljno. Bili smo nakon meča u kontaktu sa hrvatskim reprezentativcima. Čuli smo se sa njima i oni su nam rekli da se vidjelo kako smo igrali i koliko je to bio ozbiljan i težak meč, te da zaista nije bilo nikakvog namještanja – priča Šćepanović.

On smatra da „sada ne smije da se previsoko poleti“, jer je poznato kako im se to obilo o glavu, nakon Malage.

– Kvalifikacije za Olimpijske igre su pred nama i moramo ostati hladne glave, poslije ovog uspjeha. Biće teško u Edmontonu i zbog ekipa koje takođe žele prolaz, ali i zbog nekih drugih problema koji su vidljivi na velikim takmičenjima.

A tim igrama oko bazena, kako reče i Boris Zloković, Crna Gora je još nevična. Zato ništa drugo ne preostaje nego dati sve od sebe u bazenu, baš kao i u Ajndhovenu, protiv Mađarske kada nije pomogla ni očita favorizacija  drugogo tima.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code