Početna Društvo Njemačka državljanka iz Hotela Palmon bay negativna na korona virus

Njemačka državljanka iz Hotela Palmon bay negativna na korona virus

23

Nakon što je juče javnost u Igalu bila uznemirena vidjevši ispred hotela Palmon bay osoblje Hitne medicinske pomoći i epidemiološku službu u zaštitnim odjelima, sumnjajući da su neki od gostiju zaraženi korona virusom, iz kabineta Doma zdravlja upravo su obavijestili da simptomi koje je imala gošća iz Njemačke nijesu povezani sa korona virusom. Prenosimo saopštenje u cjelosti:

Foto: Arhiva

– Pripravni epidemiolog Doma zdravlja Herceg Novi je juče, 15. marta, u jutarnjim časovima primio telefonski poziv sa recepcije hotela „Palmon bay“ iz Igala. Prijavljene su respiratorne zdravstvene tegobe kod jedne gošće starije dobi, njemačke državljanke.

Recepcija hotela je takođe pozvala i Hitnu pomoć. Nakon konsultacija sa epidemiologom ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i obavila preglede pacijentkinje sa tegobama i njenog supruga.

Po dobijanju ljekarskog izvještaja ekipa higijensko epidemiološke službe Doma zdravlja je izašla na lice mjesta i obavila uzimanje potrebnih uzuraka za dijagnostiku na Covid-19 infekciju kod pacijentkinje.

Uzorak je poslat i obrađen u Institutu za javno zdravlje u Podgorici.

U kasnim večernjim satima smo dobili rezultat koji je negativan – tj. pacijentkinja nije zaražena korona virusom.

Molimo građane Herceg Novog da u ovom trenutku imaju razumjevanja za naš rad, da ne padaju pod uticaj raznih glasina, ne šire paniku, a sve neophodne informacije će dobiti blagovremeno- poručuju iz kabineta Doma zdravlja Herceg Novi.

23 Komentari

 1. Dosla iz njemacke u hotel pa se posjekla,bice pripremala rucak,stvarno sramota za takvu laz da je srece i da ima zakona trebalo bi debelo kazniti ili zatvoriti hotel,prvo zbog ti lazi a drugo sto ti neprovjereni gosti setaju gradom….

  27
  4
 2. Ma vidi sad Draganić napada Radio Jadran kako bi na taj način opravdao svoju laž. Svaka im je rabota u Palmon Bay takva. Kako li se samo sva vazda dokopa vodećih pozicija. Ali vrijedi ona narodna da su u laži kratke noge. Narode, kada prođe Corona zaraza, pustite Dragsnića i njegovu bratiju da nam okupira cijrlo Igalo, jer on juče žrtvovao svoj obraz i čast kako bi na taj način odbranio paniku među stanovništvom Crnoe Gore iznošrnjem lažne izjave. . Eto ti pravde i pravne države.

  16
  4
 3. Nego oce li neko da odgovara za posjekotinu? Bar neko izvinjenje da ne kazem sta drugo 😉
  Jedan je 30 dana zavrsio u zatvor zbog posta na fb..

  30
  5
 4. AKO VI IZ RADIO JADRANA NE IZDATE SAOPSTENJE NA JUČERAŠNJI PA SADA DANAŠNJI TEKST IZ DEŠAVANJA U HOTELU PALMON BAY PRILIKOM DOLASKA MEDICINSKE EKIPE IZ DOMA ZDRAVLJA ONDA STE SVJESNO JUCE PLASIRALI DEZINFORMACIJU.
  A IZJAVOM ODGOVORNOG LICA TREBALO BI SE POZABAVITI TUŽILAŠTVO PREMA SMJERNICA
  NACIONALNOG KOORDINACIONALNOG TJELA ZA ZARAZNE BOLESTI.
  eto toliko od nas običnih gradjana

  43
  5
   • Boro sigurno zna kad se piše veliko slovo. A zašto piše velikim slovima, znaš li ti? Kao što postoji bonton u realnom životu, tako postoji i u ovom virtuelnom. Možda je Boro ljut na ovakvo ponašanje odrđenih lica i službi, pa je povisio ton. Pisanje velikim slovima na internetu se smatra galamom. Proguglaj malo, pa onda kritikuj!

    10
 5. A direktor hotela juče kaže posjekotina. I još je bio neprijatan prema medicinskom osoblju. Ako ne razumije da je ovo 21 vijek i da se mora govoriti istina nije za ovu funkciju. Nadam se da je medicinska sluzba prijavila njegovo ponašanje…

  43
  5
 6. Aha……znaci to je ona gosca koja se posjekla …… Bas fino da znamo koliko prenosite istinite informacije ! Da je bila pozetivna cijeli hotel u karantin ….

  29
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code