NJEMAČKI MAGAZIN “MOTORRAD ABENTEUER” O CRNOJ GORI

NJEMAČKI MAGAZIN “MOTORRAD ABENTEUER” O CRNOJ GORI

292
0
Podijeli

njemacki magazin cgNjemački magazin posvećen motociklizmu i avanturama „Motorrad abenteuer” je u izdanju za mart/april objavio impresivan članak o Crnoj Gori na deset strana, pod naslovom „Schwarze Berge” (crne planine).
Autor članka je Ralph Sobetz, koji je motorom obišao Crnu Goru i, kako navodi u članku, otkrio jedinstvenu prirodu i planinske staze. Članak obiluje opisima prirodnih ljepota Crne Gore, od snijegom pokrivenih vrhova planina do rijeka i jezera. Autor dokumentuje putovanje kroz Crnu Goru, koje je započeo na Žabljaku a nastavio kroz kanjone Tare, Pive i Sušice. Staze pogodne za obilazak motorom su detaljno opisane, kao i atraktivne lokacije koje se usput mogu vidjeti. Uz brojne fotografije i korisne informacije, kao takav predstavlja preporuku potencijalnim turistima iz ove ciljne grupe.Renomirani magazin „Motorrad abenteuer” izlazi u tiražu od preko 70.000 primjeraka i odličan je vodič brojnim ljubiteljima turizma na dva točka u Njemačkoj.
U toj zemlji, u kojoj je Crna Gora do skoro bila prepoznata isključivo kao kupališna destinacija sa ponudom „sunca, mora i pijeska”, primjetan je sve veći interes za posebne segmente ponude koji privlače ciljne grupe kao što su ljubitelji istraživanja, raznorodnih aktivnosti u prirodi i avanturističkih tura. Za pobornike motociklizma iz cijelog svijeta put od Plužina do Žabljaka preko Trse predstavlja jedinstvenu atrakciju.
Jedan dio članka se nalazi na sljedećem linku:
http://www.motorradabenteuer.de/index.php?id=245

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code