Početna Društvo NKT: Zatvaraju se noćni klubovi, bez svadbi…

NKT: Zatvaraju se noćni klubovi, bez svadbi…

20

Na predlog Instituta za javno zdravlje odlučeno je da od danas, zbog izuzetno visokog epidemiološkog rizika koji nose pojedini skupovi, bude zabranjeno organizovanje privatnih skupova – svadbenih svečanosti i maturskih i rođendanskih proslava i sl.  – saopšteno je iz Vlade CG.

Herceg Novi

Uvodi se i privremena mjera zabrane rada noćnih klubova i diskoteka.

Mjere će se primjenjivati sedam dana, nakon čega će na osnovu analize efekta mjera biti donijeta odluka o tome da li će se mjere i dalje primjenjivati ili će njihova primjena prestati.

20 Komentari

 1. Sta je sa Dnevnim centrom za djecu sa smetnjama i teskocama u razvoju?Najosjetivljija grupacija dolazi u centar ,vidjam ih i po igalu setaju.Kuda ovo vodi narode?Kad se razbole bice kasno.Zabranjuju sahrane a plaze pune.

  11
  16
 2. Bog s tobom i anđeli Božji, s kojim pravom kritikujete, iz koje ste vi branše pa se obraćate ove i oni? Kad se toliko razumijete u medicinu onda prtite tamo dje je najveći broj broj zaraženih…

  20
  21
  • Evo jos jedne dicne sugradjanke koja bi da ,,prti,, neistomisljenike ,,tamo,,.Draga moja, jos jednom za nacrtati, mi smo svoji na svome i ostajemo ovdje, i nauci da koristis mozdane vijuge i da razmisljas svojom glavom.Imati svoje misljenje i stav je u demokratskom drustvu osnova bitisanja toga drustva.Ja licno pokusavam da reagujem na svaki komentar u kojem se neko ,,cera,, ,,goni,, ,,prti,,, jer znam ko stoji iza takvih komentara i koje su posledice.

   27
   14
 3. Ovi su bas izuzetno pametni, provjeravat ce nakon sedam dana da li su mjere dale rezultata, iako i laik zna da se prvi rezultati mogu vidjeti od 14 do 21 dan.Ali oni mraju nesto reci.

  28
  17

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code