Početna Naslovna Norvežani 40 godina vjerni Institutu Igalo

Norvežani 40 godina vjerni Institutu Igalo

6

images_slike_gradovi_hn_objekti_institut3U ponedjeljak u Institut Igalo stiže prva ovogodišnja grupa od 136 norveških reumatičara. Time počinje jubilarna 40-ta godina saradnje s norveškim državnim osiguranjem, odnosno Univerzitetskom bolnicom Oslo.

–      Ove godine se očekuje 750 pacijenata, koji će ostajati na četvoronedjeljnom programu rehabilitacije. Takođe, tokom maja u Institutu će se liječiti i pacijenti iz Švedske – kaže za Radio Jadran direktor marketinga i prodaje Instituta, Nikola Mračević.

Početkom aprila u Institut Igalo su stigle prve grupe holandskih gostiju i ozvaničile početak sezone. Danas u Institutu boravi 340 pacijenata. Redovni dolasci proljećnjih grupa s holandskog tržišta su planirani svakog utorka do sredine maja kada, bi prema riječima Mračevića, trebalo da bude postignuta maksimalna popunjenost.

Starije zdanje Instituta, Prva faza, biće otvorena 4. maja. Kao i ranijih godina u ovom objektu pretežno će boraviti pacijenti iz Crne Gore i okruženja.

nikola mracevic rj– Prvi gosti biće crnogorski penzioneri. Oni 10-dnevni rekreativni odmor i liječenje mogu platiti u 10 mjesečnih rata. Ovo je treća godina uspješne saradnje s Fondom PIO i Savezom udruženja penzionera Crne Gore. Svake  godine bilježimo sve veće interesovanje za naše usluge – ističe Mračević.

Titova vila ”Galeb” je otvorena za posjetioce, sa organizovanim obilascima četvrtkom u 15.30 h, uz pratnju vodiča, po cijeni od 3 eura. Po potrebi, na zahtijev većih grupa obilasci se mogu organzovati i mimo predviđenog termina.

6 Komentari

  1. Kompletno stanovništvo CRNE GORE treba da se zapita čemu im služi glava ??? Evo vam je čovjek Hajduković sve objasnio , slikovito ,jasno ,precizno ,,, i ponudio rješenja za jedini i pravi razvoj naše nam zemlje i planete ! Kompletnog čovječanstva i svih vrsta , a sve to ubija LJUDSKA GLUPOST! Moje saučešće svim mozgovima koji idu za plitkim ličnim interesima i pasu informacije koje su plasirane svakodnevno… ” imitirati bogate bolesnike ” to je misija većine građana Crne Gore na žalost…. Počnite da razmišljate. Manite se organizacija političkih tajkunskih , plitkih interesnih krugova ,… Ubijate generacije koje se nisu ni rodile 😉

  2. Samo iz navike Institut se popunjava.Naravno i zaslugom menadzmenta od prije 30-40 godina.Da ovi danas “vukovi’ znaju da se angazuju Institut bi bio bukiran tri godine unaprijed.

  3. Ko zeli dobro Novome, Institutu i ovome narodu neka Banju poklone Norvezanima.
    Oni ce sve izgradit, dovodit svoj narod na lijecenenje citavu godinu, i zaposlit nas kadar.

    1
    1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code