Početna Promo Nova atraktivna lokacija za zabavu u Porto Montenegru

Nova atraktivna lokacija za zabavu u Porto Montenegru

0

Blue room je nova atraktivna lokacija u Porto Montenegru, koja je već pobrala simpatije javnosti i gostiju – kombinacija lokalnog kafića u sinergiji sa sjajnom ponudom društvenih igara, sportskih projekcija, DJ muzičkih performansa, kulturnih i lifestyle događaja. Koncept je osmišljen i realizovan u partnerstvu sa timom Southern Soul festival – kalendar DJ setova i radionica, muzičkih nastupa uživo već obećava da će za vrlo kratko vrijeme izgraditi imidž u industriji zabave u Crnoj Gori.

Dizajnerski ping-pong i stoni fudbal, najnovije video igre i simulator golfa visokog spektra, četiri TV ekrana za sportske prenose uživo, kao i prostrana terasa koja gleda prema zalivu, potvrda su da ne postoji mogućnost da  zabava izostane za posjetioce svih uzrasta.

Ovo je jedinstvena prilika za partnerstvo sa Porto Montenegrom, nakon dugogodišnjeg iskustva sa Casper Bar-om u Budvi i Southern Soul festivala u Ulcinju. Tivatsko nautičko naselje donosi novu inspiraciju gdje osim muzičkog, donosimo sportski i kulturni program – radionice za djecu, izložbe, promocije knjige, istakao je menadžer Blue room-a Nikola Dobričanin.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code