Početna Turizam Nova oaza u zalivu: Plaža i restoran “Bocasa” hotelske grupacije “Casa del...

Nova oaza u zalivu: Plaža i restoran “Bocasa” hotelske grupacije “Casa del mare”

11

Ekskluzivna plaža, duga 100 metara sa restoranom i plažnim barom pod nazivom “Bocasa” biće otvorena u Kamenarima od sjutra, 12. jula, u okviru hotelske grupacije Casa del Mare.

U ovaj projekat uloženo je puno truda, vremena i sredstava, ali operativni direktor kompanije Casa del Mare, Stefan Đurić vjeruje da će rezultati sigurno to nadomjestiti.

– Investicija ovog dijela projekta premašila je 300 hiljada eura, ali je napravljena jedinsteva oaza u zalivu u kojoj će moći da uživaju gosti iz čitavog svijeta, ali i domaći gosti koji požele nešto drugačiji tretman i ugođaj. U autentičnom okruženju sazdanog od kamena, u hladu palmi i uz zvuke morskih talasa, gosti plaže i restorana “Bocasa” moći će da se opuste i uživaju u masaži i raznovrsnim koktelima na plaži. Ukoliko požele da nastave svoj gastronomski užitak pored mora, restoran i plažni bar su spremili odličnu ponudu – nagalašava Đurić.

Ovdje će svako moći da bude uslužen pizzama koje se spemaju po napolitanskoj recepturi u posebnim pizza pećima na drva, kvalitetnim stekovima, ribom, rakovima i školjkama pripremanim na grill-u. Sve to  činiće sastavni dio ove specijalne ponude, navodi Đurić.

Svečano otvaranje plaže, predstavljanje kompletnog projekta i planova ove kompanije javnosti će biti predočeno u narednom periodu.

Hotelska grupacija Casa del Mare je mlada kompanija, locirana u Bokokotorskom zalivu. Fokusirana je na raznolikost i inovativnost u hotelskoj industriji Crne Gore. Stvara i razvija brend koji je već prepoznatljiv i respektabilan. U ovom trenutku, hotelska grupacija broji 6 malih boutique hotela: “Casa del Mare – Blanche” u Bijeloj, “Casa del Mare – Capitano” u Kamenarima, “Casa del Mare – Amfora” u Orahovcu, “Casa del Mare – Pietra” u Dobroti, novootvoreni “Casa del Mare – Essenza” takođe u Dobroti. Tu je i “Casa del Mare – Mediterraneo” u Kamenarima, koji je u fazi renoviranja i proširivanja. Biće svečano otvoren početkom sljedeće godine.

– Svaki od ovih malih hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima, ali i dobitnik prestižnih nagrada u turizmu – podsjeća direktorka marketinga i prodaje, Milena Milić.

Do otvaranja Casa del Mare “Mediterraneo”  u Kamenarima će ovo ljeto obilježiti ekskluzivno kupalište  “Bocasa”, otvorenog tipa, sa plažnim barom, koji će imati standardne cijene, te restoranom s vrhunskom ponudom.

11 Komentari

 1. Lijepo bi bilo kad bi investitor nove plaže počistio šut i višak materijala – kamenih ploča, koji se i danas nalaze na par metara od ulaska u njegov plažni bar…

  1
  2
 2. “NAPRAVLJENA JEDINSTVENA OAZA U ZALIVU U KOJOJ ĆE MOĆI DA UŽIVAJU GOSTI IZ ČITAVOG SVIJETA ALI I DOMAĆI GOSTI KOJI POŽELE DRUGAČIJI TRETMAN I UGOĐAJ” SAD SE PITAM GDJE SMO MI MJEŠTANI, DALI MI MOŽEMO DA UĐEMO DA SE OKUPAMO I OSUNČAMO?

 3. jupiiiiii, evo gaaaa, konacnooo… uh, da imam gdje goste moje slati .. hvala Milici, valjda ste svjesni da ste i nama privatnom smjestaju u mnogome pomogli da se rezervisemo.. zelim mnogo srecee…

  7
  1
  • Vrlo rijetko ostavljam komentare na portalima, ali kao mjestanka isprovocirana,i kad me neznanje razocara i bespotrebni zli jezici onda moram … Prvo i osnovno, VERIGE65 nisu u Kamenarima, i nacn i cjelokupan taj projekat nema nikakve veze sa ovom pricom, ADRIATICA?? neki rus koji se pojavio prosle godine, gdje se okuplja to neko njihovo drustvo, nikad se nisam osjecala prijatno kad god sam posla… a ovo ??? pa sad im od srca zelim da zarade jo 100ine i 100ine miliona , jer ovaj covjek , sve sto e zaradio ulozio je u ovu pricu, u ovu zajednicu i sam hotel koji je preko puta, koji je, kako ja razumijem i poenta projekta, valjda ga i otvore uskoro, nisam sigurna… jedva cekam da kamenari sijaju u 5 zvjezdica… Boze, selo smo bili … Presrecna sam… srecno, srecno, srecnoooo…

   13
   3
 4. Svaka čast gospodinu Milicu od Kamenara je napravio cudo .Od onog rugla draca zmija smeca itd .SRETNO samo naprijed .Na celu sa capt Katuricem Kamenari dobijaju nekadašnji ponos ali u modernijem zdanju .Pustite ljude koji znaju da rade da vode opstinu drzavu a nesposobni ulizice i spijune i poltroni napolje nisu nikom dobri .Kamenari Perast i ta mala mjesta u Boki su dusa i srce njena.ZIVJELI samo naprijed

  19
  13
 5. Jezem se od rijeci eksluzivno! To nije nista pozitivni, kad cujete rijec ekskluzivno to znaci da je oduzeto parce opsteg dobra i rezervisano za odabrane!

  39
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code