Početna Društvo Nova oprema za PK Subra od skoro 6000 eura

Nova oprema za PK Subra od skoro 6000 eura

1

Planinarski klub Subra dobiće u narednih nekoliko dana novu spasilačku opremu, koju će im obezbijediti Opština Herceg Novi. Za nabavku skoro 6000 eura vrijedne opreme izabrana je zagrebačka firma Iglu šport doo.

Kako se navodi u specifikaciji, planinari će dobiti nekoliko vrsta pantalona, majica, zimskih jakni, vjetrovki, rukavica, svjetiljki, užadi, kaciga, lopatu….

Oprema bi klubu trebalo da bude isporučena u roku od 15 dana od dana potpisivanja ugovora i uplate avansa.

Dobavljač garantuje da je ponuđena roba nova i neupotrebljavana te da nema nedostataka, garantuje i kvalitet robe i obavezuje se, da bez odlaganja, o svom trošku, otkloni svaki nedostatak ili izvrši zamjenu robe koja nije posljedica nepravilnog rukovanja naručioca, navodi se u ugovoru.

1 komentar

  1. Ako je iko zasluzio ovu vrstu podrske, to su oni. Služeći gradu, do sada su iscijepali ko zna koliko jakni, ili slomili isto toliko lopata, svjetiljki…Bravo za ovaj potez, do narednog, na koji, nadam se, nećemo čekati godinama.
    PS. Cekamo i dežurne pljuvače da ospore ovaj čin, baš kao što osporavaju i svekoliki život u Novom. Zato što su ružni, prljavi i zli…i dosadno im je.

    11
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code