Početna Turizam Nova Strategija održivog uprvljanja plažama u Crnoj Gori najavljena u Beogradu

Nova Strategija održivog uprvljanja plažama u Crnoj Gori najavljena u Beogradu

0

Na 7. Biznis konferenciji “Turističko tržište Jugoistočne Evrope- SEET 2017” u Beogradu predstavljen je dosadašnji model upravljanja plažama u Crnoj Gori. Najavljena je i izrada nove Strategije održivog upravljanja plažama. Ona će, kako je kazao direktor Morskog dobra, Predrag Jelušić, učestvujući na paneliu “2017 – godina održivog razvoja turizma – Održivo upravljanje plažama”, crnogorsko obalno područje učiniti konkurentnijim u odnosu na ostale mediteranske destinacije.

Stručni kolegijum 7. Biznis konferencije „SEET 2017“ donio je odluku da se ove godine nagrada BRAND LEADER AWARD 2017 dodijeli Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, kao lideru u postavljanju novih standarda u konkurentnosti turističkog tržišta Jugoistočne Evrope kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije u oblasti unapređenja korišćenja i održivog razvoja morskog dobra. Nagradu je u ime Javnog preduzeća primio direktor Predrag Jelušić.

7. Biznis konferencija „Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2017“, održava se pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije. Cilj joj je unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističke privrede u regionu, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista između zemalja u regionu i privlačenja turista sa dalekih emitivnih tržišta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code