Novi brend: Herceg Novi – grad olimpijaca

Novi brend: Herceg Novi – grad olimpijaca

4937
10
Podijeli

Na predstojećim 31. Olimpijskim igrama, u Rio de Žaneiru, Herceg Novi će predstavljati čak 21 učesnik, koji će braniti boje Crne Gore. Za jednu Opštinu sa oko 35 hiljada stanovnika, 21 olimpijac sa  pratećim osobljem, više je nego respektabilan uspjeh. Čak polovina njih će učestvovati u nadmetanjima. Mogao bi Herceg Novi zahvaljujući njima, da izgradi novi brend kao – grad olimpijaca. To bi bilo aktuelnije od onog starog – grad od skalina….

HN OI Rio

Iz Novoga u Rio idu: jedriličar Milivoj Dukić, Predrag Vukčević  ispred JSCG i Milivojev trener, Nenad Vijali, plivačica Jovana Terzić, vjerovatno sa trenerom Seadom Adrovićem, teniserka Danka Kovinić, vaterpolisti Miloš Šćepanović, Predrag Jokić, Aleksandar Ivović, Aleksandar Radović, Sasa Mišić, Stefan Pješivac, selektor vaterpolo reprezentacije, Vladimir Gojković, pomoćni trener i direktor VPSCG, Pertar Porobić, kondicioni trener Ivica Sjekloća, doktor reprezenatcije  i cijelog olimpijskog tima dr Predrag Dabović, fizioterapeut Dejan Mihailović, šef ekspedicije VPSCG dr Đuro Marić, vaterpolo sudija Stanko Ivanovski, član IO Olimpijskog komiteta Boro Mračević, član misije Olimpijskog komiteta, Miloš Mračević, dvoje volontera Petar Stanojlović i Marija Konjević.

Picerija i restoran

Opština i TO Herceg Novi priređuju svečani ispraćaj novskim olimpijcima sjutra, u 13 časova, na platou ispred Dvorane Park. Nakon susreta građana i sportista biće organizovan prijem za sportiste i zvanice, na donjoj terasi Gradske kafane, od 13.30 sati.

10 Komentari

  1. Zaista impresivan broj sportista i sportskih radnika iz nasegNovog.
    nista ne preostaje nego da im pozelim sretan put i puno puno srece u Riu.
    SVAK CAST ZA NOVI BREND NOVOG

  2. Jokic je ponos grada cetvrta olimpijada za mnogo dobrog prvo covjeka ,druga , sugradjanina i igraca . Sve pohvale za tim na celu sa Legendom Jokicem ti si nase zlato i vec si na vrhu svijecke lestvice budi jak kao sto znas da budes vole te svi Novljani i gradjani Crne Gore.

  3. TAKO JE,GRAD OLIMPIJACA,SVAKA IM CAST. TAKODE JE NA PRVOJ OLIMPIJADI BIO COVJEK IZ NASEG GRADA TAPAVICA, ZATIM , U JEDRENJU IZ PORODICE MADJAR IZ ZELENIKE,NEVJEROVATNA SPORTSKA ISTORIJA OVOG MALOG GRADA. ZAMISLIMO DA IMAMO POLITICARE SAMO 10% OD OVIH SPORTISTA !!! NADAM SE DA CE IH BAREM ISPRATITI OVAJ PUT KAKO TREBA !!!

  4. Bili smo grad umjetnika, pisaca i slikara kojih su se odrekli, pa skalina umjesto kojih planiraju pokretne stepenice i liftove. Ovo najnovije samo bi da prisvoje trenutni vlastodršci kao da je to i njihov uspjeh i ne znajući kolika su odricanja sportista i njihovih porodica da bi došli do ovog nivoa.

Ostavite komentar

*

code