Početna Društvo Novi časopis “Centar”

Novi časopis “Centar”

0

SC Igalo nedavno je, prvi put od početka rada 2007. objavio štampani časopis “Centar”, na 12 strana, u stotinu primjeraka. U njemu su sublimirane sve aktivnosti SC Igalo od osnivanja do danas, mogućnosti kojima Centar raspolaže, kao i aktivnosti koje su planirane u narednom periodu.

Izdavanjem magazina u Sportskom centru žele da njegove  mogućnosti  približe najprije Novljanima. Prvi primjerci biće distribuirani privrednim društvima i medijima, kao i zainteresovanim  za saradnju ili onima koji se  bave sportom, pojašnjava za Radio Jadran vd direktor Centra, Radovan Ralević:

Picerija i restoran

“U njemu su informacije o onome što je do sada bilo kao i najave za naredni period, predstavljena je ponuda Centra i ono čime Centar raspolaže kako bismo dodatno informisali  o dešavanjima i mogućnostima. Želimo da  to sve bude dostupno svima. Na ovaj način promovišemo to što imamo i podižemo to na veći nivo. Planiramo da magazin štampamo kvartalno, za svako godišnje doba, a za sada je napravljeno stotinu primjeraka”, naveo je Ralević.

Tim povodom na Fb profilu Sportskog centra pokrenuta je i nagradna igra koja će trajati do 22. decembra. Nagrada je simbolična – časopis, ali, kako Ralević naglašava, potencijalne dobitnike očekuje i još jedan poklon uz to, ne otkrivajući o čemu je riječ. Biće nagrađeno 5 onih koji lajkuju objavu Centra, u komentaru postave sliku koja ima veze sa SC-om i zatim šeruju objavu.

Nagradna igra završava se 22. decembra u ponoć.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code