Novi članovi Upravnih odbora u Domu Mladost i Centru za socijalni rad

Novi članovi Upravnih odbora u Domu Mladost i Centru za socijalni rad

0
Podijeli

Crnogorska Vlada je na jučerašnjoj sjednici donijela rješenje o razrješenju starih i imenovanju novih članova Upravnih odbora u DD Mladost u Bijeloj kao i JU Centar za socijalni rad Herceg Novi.

Za predsjednicu UO DD Mladost u Bijeloj imenovana je Marina Medojević kao predstavnica osnivača, umjesto Mirjane Popović. Mjesto dosadašnja 4 člana imenovana su dva – Mirjana Popović ( predstavnik osnivača ) i Milan Bajčetić ( predstavnik korisnika ). Dosadašnji članovi bili su Svetlana Sovilj i Slađana Pešić ( predstavnici osnivača ) , Marela Savić ( predstavnik zaposlenih ) i Blaženko Jančić ( predstavnik korisnika ).

Picerija i restoran

Milica Ćurčić, kao predstavnica osnivača ostala je na mjestu predsjednice UO JU Centar za socijalni rad, kao i Snežana Vešović koja je i dalje član UO kao predstavnica osnivača. Za predstavnika Opštine imenovana je Lenka Dabižinović umjesto dosadašnje Vesne Samardžić, koja je trenutno sekretarka za društvene djelatnosti i sport u lokalnoj upravi. Željka Stevović, kao predstavnica osnivača i Biljana Koprivica, kao predstavnica zaposlenih više nijesu članovi UO, kaže se u dokumentima objavljenim na sajtu Vlade.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code