Početna Ekonomija Novi javni poziv za prodaju dijela imovine Vektra Boke

Novi javni poziv za prodaju dijela imovine Vektra Boke

6

Odbor direktora kompanije Vektra Boka raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine, po ukupnoj početnoj cijeni od 8,4 miliona EUR, prenosi Mina business.

Na prodaju je ponuđen restoran Galeb, po početnoj cijeni od 4,43 miliona EUR, motel Dubrava za 2,6 miliona i zemljište na Rosama za 250 hiljada EUR.

Picerija i restoran

Prodaje se i poslovni prostor Službe računovodstva za 220 hiljada, motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada, kao i zemljište kod hotela Rivijera Njivice na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada EUR.

Zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 31. januara.
Imovina će se prodati onome koji ponudi najviše novca.
Prikupljene ponude će formirana komisija nakon otvaranja dostaviti Odboru direktora na razmatranje, a odluka o prikupljenim ponudama donijeće se najkasnije u roku od 15 dana od razmatranja.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona eura prema Crnogorskoj komercijalnoj banci.
Privredni sud je krajem februara prošle godine prihvatio Plan reorganizacije Vektra Boke.

6 Komentari

 1. Da se ništa u Novom od turističkih objekata nije izgradilo u zadnjih 25 godina, samo da se održavalo sve što je napravljeno u Jugi, daleko bi napredniji bili

 2. Ljudi moji,nema nikoga doma!!!
  Da se svi javni tuzioci i Crnoj Gori udruze nebi mogli sastaviti toliko opseznu optuznicu u ovoj “privatizaciji”.To je jedna od pljacki vijeka,ne samo u drzavi,nego na Balkanu.
  Ali sve pokusaje neko koci,a vi pogodite ko? Oprostite,nazalost ovo nije kviz,nego tragedija,o kojoj se ne smije “delati”,a ni glasno zboriti.

  13
  1
 3. Predlažem da se pored Tvrtka, umjesto fontane, postavi bista Brkovića i natpis.
  Jedan je osnovao Herceg Novi, drugi ga je uništio.

  29
  3
 4. Kada ce ovog lika uhapsiti, on je neprijatelj države, unistio je kompletno preduzece , samo rasprodaje nekretnine. Nije on kupio nekretnine nego posao , da li ima koga u opstini i drzavi !!!

  28
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code