Novi kotorski gastro katalog

Novi kotorski gastro katalog

0
Podijeli

Čitavo gastronomsko umijeće i gastronomska ponuda Kotora  objedinjena je u novom izdanju gastro kataloga. Značajno je unaprieđen dizajan, kvalitet i sadržaj. Na 103 strane ove publikacije opisan je nastanak i razvoj bokeljske kužine, tradicionalni specijaliteti, način pripreme bokeljskih jela:

– Predstavili smo ugostiteljske objekte u kojima se ova jela mogu degustirati kao i ukupnu ponudu restorana u Kotoru. Jedinstven doprinos cijelom projektu dala je Vlasta Mandić, autorka knjige Bokeška kužina, koja je osim logističke podrške, ustupila i neke od tradicionalnih recepata koji su prepoznatljivi za Kotor i Boku i time upotpunila kvalitet gastro kataloga – navode iz Turističke organizacije Kotor.

Picerija i restoran

Važan je i doprinos 18 ugostitelja iz Kotora koji su prepoznali značaj ovog projekta. To su: „Baron Gautch”, „Bastion 1″, „Bokun”, „Cattaro”, „Cesare”, „Cesarica”, hotel „Galia”, „Luna Rossa i „Madrevida”, „Ombra”, „Royal”, „As”, „San Giovanni”, “Trpeza”, „Roma”, „Đardin”, „Ladovina kitchen &wine bar”, „Scala santa” i „The Square Pub”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code