Početna Kultura Novi muzički festival u Novom od narednog ljeta

Novi muzički festival u Novom od narednog ljeta

6

Herceg Novi i drevna fortifikacija Kanli kula postaće ponovo regionalni muzički centar, s obzirom da bi u junu sljedeće godine na tom mjestu trebalo da bude upriličeno prvo izdanje festivala „Naše more, naše skale“, najavljeno je iz Adria Jadran medijske grupe.

Herceg Novi

Festival bi, prema najavama, trebalo da otvori narednu ljetnju sezonu.

Festival će se održati krajem juna i trajaće tri dana. Posjetioce očekuje takmičarski dio u kojem će se okupiti veliki broj neafirmisanih izvođača iz regiona. Naredna dva dana rezervisana su za najveće muzičke zvijezde u sklopu koncerta za zatvaranje festivala.

Uskoro bi trebalo da bude objavljen konkurs za prijavu takmičara, uz koji će krenuti i velika reklamna promo kampanja.

Pokrivitelj koncerta je Telekom Srbija, a dugoročna saradnja ostvarena je i sa Opštinom Herceg Novi, saopšteno je na svečanoj prezentaciji programa Adria Jadran medijske grupe.

Festival Naše more, naše skale omogućiće da sezona počne ranije, a to je nešto što je važno ne samo za ekonomiju grada nego i države, kazao je sinoć predsjednik lokalnog parlamenta, Ivan Otović:

„Drago nam je što je Adria Jadran medijska grupa izabrala naš grad za ovaj festiva koji se nadovezuje na nekad poznate Sunčane skale. Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uspjeti od festivala Naše more naše skale da napravimo ne samo regionalni, nego i evropski brend“, poručio je Otović.

6 Komentari

    • Sunčane skale su proslost. Necemo ici unazad. Bile su, postojale su, i ostavimo ih tamo gdje su, u proslosti. Bilo bi onda da pokusavamo da ozivimo neki stari festival, i stalno bi se poredio sa tim. Cak mi se ne svidja sto se u naslovu uopste pominju skale, jer podsjeca na suncane skale.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code