Početna Društvo Novi požar iznad Sutorine

Novi požar iznad Sutorine

8

Oko 15.30 izbio je novi požar iznad sela Malta. Požar je na nepristupačnom terenu, pa vatrogasci koji su prvobitno krenuli ka Sutorini morali da se vrate i da se upute sa gornje strane, kako bi prišli požarištu.

Za sada iz Službe zaštite i spasavanja nismo uspjeli da dobijemo preciznu informaciju, ali saznajemo da je su teren izašla dva vozilo. Takođe, na terenu je policija, kao i Komunalna.

Kako nam je rekla načelica Komunalne policije, Marija Andrić, koja se nalazi na terenu požar je 300 m iznad posljednjih kuća.

– Požar je izbio ispod Vidovoh vrha, ima vjetra i nadamo se da neće vatru okrenuti prema kućama – navodi ona.

8 Komentari

 1. Namjerno se pale tereni na kojima nema kuca i koji su manje pristupacni, slazem se sa komentarom u vezi Zvinja , obavezno obratiti paznju i prijaviti svaku sumnjivu aktivnost.
  Nema sanse da je ovo slucajno, kao i ono neko jutro u sutorini na deponiji u 8 ujutro, cim je sunce obasjalo taj dio…

 2. OVO JE TERORIZAM I TO POLITICKI ,PRVOGA KOGA UHVATE AKO GA UHVATE TREBA GA ,,ZIVOG ODRATI,, NA HN TRGU A SIGURNO JE DA IMA DOMACIH POMAGACA I INSTRUKTORA JER I LUDI VIDI DA JE OVO ,,NAMJESTALJKA,, I DA OVI PIROMANI SU DOBRO UPUCENI U RELJEF BOKE I HN .

  10
  1
 3. Sve slucajno ??????!!!!!!! Narod treba dobro da otvori oci i prijavi sve sto moze pomoci oko pronalaska ovih ludaka .mada moze biti i dobro organizovana grupa

  27

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code