Početna Društvo Novi red vožnje trajekta

Novi red vožnje trajekta

10

Pomorski saobraćaj AD neće prekidati obavljanje trajektnog prevoza, samo će se u narednim danima odvijati u manjem intenzitetu, saopšteno je Radiju Jadran iz ove kompanije.

Počev od sjutra ujutru 26.03. od 6 h, broj polazaka, tj. frekfentnost trajektnog saobraćaja će se odvijati na način da će u funkciji stalno biti jedan trajekt tokom 24 h, s tim da će polasci iz Kamenara biti na svaki sat računajući od punog sata (6h, 7h, 8h, …), a polasci iz Lepetana na svaki sat računajući od pola sata (6,30h, 7,30h, 8,30h, …) .

“Za sve hitne slučajeve (snadbijevanje i dostava ljekova, hitna medicinska pomoć, hitne intervencije službi od javnog interesa, hitan prevoz osoba radi smještaja u karantin itd.), kompanija je obezbijedila posadu dežurstva i preuzima obavezu pravovremenog djelovanja kao da se radi o redovnim okolnostima. Za te slučajeve kontak telefoni su: 031 673 522 i 031 673 558”, istakli su iz Pomorskog saobraćaja.

U skladu sa opredjeljenjem Vlade Crne Gore o otvorenosti naših granica za robni promet, za nesmetano obavljanje tranzita roba, kao i usljed potrebe za redovnom distribucijom roba unutar našeg tržista, kompanija “Pomorski saobraćaj doo”, trajektni prevoz obavlja 24 sata neprekidno i to prvenstveno u funkciji podrške efikasnom prometu roba, dodaju u kompaniji.

Takav režim saobraćaja se, kako objašnjavaju, primjenjuje od samog početka uvođenja mjera koje su preduzeli nadležni državni organi, radi sprječavanja nastajanja i širenja zaraze virusom COVID-19.

“Imajući u vidu najnovije mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti sa jučerašnje sjednice, a koje se prvenstveno odnose na obustavu međunarodnog i međugradskog putničkog saobraćaja, osim u graničnim slučajevima, obavještavamo javnost da će kompanija i ubuduće obavljati trajektni saobraćaj neprekidno 24 časa, ali u značajnoj mjeri redukovane frekventnosti”, kaže se u saopštenju.

10 Komentari

 1. Postovani trajekte sa obzirom da imate monopol i da zaradjujete barem milion godinama i niste se pretrgli pa se zato niste ni pofalili jer bi svi isto primjetili da ste ***** koje su na prevaru dosle do vrijedne imovine i monopolskog posla a da mrvice vracate u drudtvo od kojeg ste oteli.

  12
  1
 2. NIJESMO ZNALI DA IZDUVNI GASOVI OD MOTORA IDU U MORE .ETO NA VRH TVOG KOMENTARA SMO SAZNALI.PAMETNIJE JE DA NISTA NE PISES NEGO OVAKVE GLUPOSTI DA PISES KAD NEZNAS .OBRATI PAZNJU NA SVAKI BROD ILI BRODIC PORED LOGO FIRME POSTOJI I CIMUNJERA TJ DIMNJAK A TO JE KAO KOD AUTA AUSPUH .PRVO PROMISLI PA PISI A NE LUPAJ GLUPOSTI .

  4
  5
 3. Voljela bih da priupitam redakciju Jadrana, kao i menadžment Trajekta: Da li su uplatili donaciju povodom aktuelnog situacije oko Korina virusa, te koliko iznosi ista, a obzirom da se brojni privrednici odgovorno odnose kada je Pomoć ove vrste u pitanju.
  Ovo pitam iz razloga sto nisam dobro ispratila sve donatore, a ne sjećam se da sam igdje pročitala Pomorski saobracaj.
  Ukoliko nisu uplatili, bili bi lijepo da nas uskoro obraduju i tom viješću.
  Zahvaljujem

  22
  2
 4. Jedno je sigurno: More će u Kamenarima biti mnogo čistije, makar privremeno, jer neće biti izduvnih gasova iz trajekata u more. To je trend koji je zabilježen širom svijeta, priroda se oporavlja od nas, makar na kratko.

  34
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code