NOVI REŽIM SAOBRAĆAJA KROZ HERCEG NOVI I MAGISTRALOM KROZ CRNU GORU

NOVI REŽIM SAOBRAĆAJA KROZ HERCEG NOVI I MAGISTRALOM KROZ CRNU GORU

498
0
Podijeli

Zbog festivala ”Sunčane skale” na Kanli kuli u Herceg Novom će 2. i 3. jula biti zabranjen saobraćaj u ulici I Bokeške brigade, na potezu od raskrnice sa ulicom Stijepa Šarenca do Jadranske magistrale od 20 do 24 časa – saopštili su nam iz Sekretarijata za Stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine.

Prvi dan jula donosi i izmjene režima saobraćaja, kao i svakog ljeta u ulici Braće Pedišić prema starom željezničkom mostu u Meljinama, kao i lokalnim putevima od kasarne u Kumboru kroz naselja Đenovići i Baošići do plivališta u Bijeloj, zatim od hotela „Delfin” do raskrsnice Jadranske magistrale u Jošici – kazao je našem Radiju sekretar, Marko Mirjanić.
Zabrana saobraćaja tokom turističke sezone na ovim putnim pravcima se odnosi za sva motorna vozila, osim onih čiji vozači imaju prebivalište u zoni posebnog režima saobraćaja.
Od 1. jula do 1. septembra uveden je jednosmjerni režim saobraćaja priobalnim putem od raskrsnice na Zmijicama pored bivše kasarne u Kumboru i od Pošte u Đenovićima.
Iz AMSCG najavljuju da od danas do 1. septembra, od 17 do 22 sata, usljed očekivane pojačane frekvencije saobraćaja, zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona, na djelovima magistralnih puteva Bioče-Kolašin-Mojkovac, Podgorica-Sotonići-Petrovac, Debeli brijeg-Herceg Novi-Kotor-Budva-Bar-Sukobin i Podgorica-Cetinje-Budva.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code