Početna Društvo Novi sajt Parking servisa

Novi sajt Parking servisa

10

Radi unaprjeđenja poslovanja društva i pružanja boljih usluga korisnicima parkirališta, otvoren je  novi web sajt “Parking servis Herceg Novi” d.o.o. Herceg Novi na web adresi www.parkinghn.me/ .

Novi web sajt je kreiran kako bi se na savremen i efikasan način informisale sve zainteresovane strane, navode iz ovog Društva.

Uz osnovne podatke o kompaniji, na adresi se nalaze detaljne informacije o Društvu, djelatnosti, uslugama koje pružaju i načinu plaćanja. Takođe, na ovom mjestu korisnici će moći  da nađu sva važna obavještenja u vezi sa radom Parking servisa, kao i korisne obrasce.

Sajt pored crnogorskog jezika, možete čitati na engleskom i ruskom jeziku.

10 Komentari

  1. Parkirat cete se vi na sledecim izborima da vas vise nikad i niko nece pokrenuti! Cekajte samo….ovo vam pise nekada vas simpatizer!

  2. Ima li se dje na tom sajtu parkirat, pošto evo do sad niti jedno novo mjesto nisu izgradili, a po gradu nenormalne gužve. Samo iscrtavaju ulicu po ulicu…

  3. Umjesto ovih nevješto ubačenih naših slova “čćš” i sl mogli ste jednostavno koristit “Roboto” ili “Open sans” font ili bilo koji drugi Google font. Oni automatski imaju podršku za naša slova. https://fonts.google.com/

    Ovako se vidi da su ubačena naša slova deblja.

  4. ima li na sajtu dje da se procita sto je prico sadasnji direktor prije nego je sjeo u fotelju ? a kako ste nas prevrili svaka vam cast ,a neka vas jos malo !

  5. a mogli ste dati 200 eura da Vam neko napravi normalan sajt. Ovo Š, Ć, Č i rezolucija fotografija su smijurija… Jedna opštinska firma ne bi smjela da postavi nešto ovako online… copyright – parking servis – taman se vidi da ste ga vi pravili…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code