Novi spot novskog metal benda Heavy Hour

Novi spot novskog metal benda Heavy Hour

1771
5
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Hercegnovska metal grupa Heavy Hour objavila je danas novi spot za pjesmu “Come to me”, koji je dostupan na servisu You Tube.

Spot je sniman početkom maja na lokacijama u Crnoj Gori i Hrvatskoj. Režiju potpisuje Silva, a montaža je rađena u studiju Šestica. Kako su kazali u bendu, završili su snimanje albuma na našem i engleskom jeziku, i sada su u potrazi za izdavačem.

Picerija i restoran

Bend čine Zoran Kaluđerović – gitara i vokal, Marko Štibohar bas gitara i prateći vokal i Boris Savić na bubnjevima.

5 Komentari

  1. Vokal je katastrofalan, ovoliko tvrd akcenat nemaju ni ruski bendovi koji pjevaju na engleskom.
    Spot nista nije bolji, metalci bleje u po’ bijela dana iznad grada??? Mogli su barem svu opremu da iznesu, ozvucenje i ostala cuda, ne ovako da prebiraju po neukopcanim gitarama i glume ludilo. Framerate je trebalo smanjit na 23-24 u vr’ glave, a ovaj efekat sa sto godina stare filmske kamere je jednostavno presmijesan. Ne razumijem, je l’ su video-produkciju radili na telefonu?
    Sto se same numere tice, onaj mini solo na pocetku je ili los, ili bespotreban. Ne mogu da odlucim jer se ne mogu natjerat da ovo opet slusam/gledam.
    0    0

Ostavite komentar

*

code