Početna Turizam Novi spot za promociju na društvenim mrežama “Crna Gora-destinacija za sva godišnja...

Novi spot za promociju na društvenim mrežama “Crna Gora-destinacija za sva godišnja doba”

1

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, objavila je novi destinacijski spot namijenjen promociji na društvenim mrežama „Montenegro – Destination 4 all seasons”- “Crna Gora-destinacija za sva godišnja doba”.

Promotivni video, kojim su na drugačiji način predstavljene ljepote Crne Gore kroz sva četiri godišnja doba, urađen je u saradnji sa jednim od najznačajnijih poljskih influensera, fotografa i snimatelja Kerolom Vernerom (Karol Werner).

Spot je namijenjen prije svega promociji na društvenim mrežama, budući da je u skladu sa aktuelnom kriznom situacijom, u fokusu ovaj vid promocije. Pruža jedinstvenu priliku svim pratiocima da iz svog doma barem dijelom dožive raznovrsnu turističku ponudu Crne Gore.

U situaciji kada putovanja, nažalost, nisu moguća, u NTO se nadaju da će ovaj spot zainteresovati jedan broj potencijalnih turista da neposredno uživaju u ljepotama naše zemlje, kada se za to stvore uslovi.

1 komentar

  1. Prelep video, sa uzivanjem sam ga gledala. Vec sesnaest godina svako leto provedemo u vasoj divnoj zemlji. Ove godine…pitanje… Daj Boze zdravlja svim ljudima i da ovo cudo prodje

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code